tužne vesti

PREMINUO LEGENDARNI GLUMAC: Bojsi iz Mućki izgubio bitku sa opakom bolešću

0

Sve je pogodila tužna vest da je bitku sa rakom izgubio Džon Čarlis

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čuveni britanski glumac Džon Čalis je preminuo u 79. godini života. Nedavno je objavljeno da se borio sa teškom bolešću.

 

- Sa velikim bolom u srcu donosimo vam tužne vesti. Naš i vaš dragi prijatelj Džon Čalis je umro mirno u snu posle duge borbe sa rakom. Uvek će biti voljen jer je bio Bojsi i ostavio je veliko umetničko zaveštanje koje će mnogima da donosi radost i narednih godina. Zamolićemo vas da poštujete privatnost Džonove porodice i prijatelja u ovom teškom trenutki i uveravamo vas da će u bliskoj budućnosti biti prilike da proslavimo Džonov život - kada će svi biti dobrodošli. Porodica je zamolila da umesto cveća, pošaljete donacije njegovim omiljenim organizacijama za životinje.

I kao što bi Bojsi rekao... znaš da ima smisla! 

 

Da podsetimo, pre nekih dvadesetak dana britanski mediji su objavili da Čalis boluje od raka i da je zato prekinuo turneju.

 

Da podsetimo, čuveni Džon Čalis, zvezda serije "Mućke" koji je glumio Bojsija, nekoliko puta je dolazio u posetu u Beograd i bio je veoma vezan za prestonicu Srbije, gde je uvek bio dočekan kao velika zvezda. Inače, Britanac je u Srbiji snimao dokumentarac upravo o fenomenu serije "Mućke" i njegovom liku, koji je proslavio Srbiju u Velikoj Britaniji.

 

- Osećao sam se kao pop zvezda, bilo je izvanredno. Stalno su me pitali gde je Marlin", rekao je tada Džon o svom iskustvu tokom boravka u Srbiji i otkrio da su u stvari likovi Del Boj i Bojsi veoma slični Srbima, koji su veliki trgovci i žele, baš kao i njih dvojica u seriji, što pre i što jednostavnije da postanu milioneri i da je serija baš zbog toga veoma popularna - pričao je slavni glumac o svojim iskustvima.

 

 

makonda-tracker