tužno!

Niko nije ni znao za dugu BORBU S KARCINOMOM: Preminula zvezda serije "Seks i grad"

0

Vili Garson, najbolji drug Keri Bredšo iz serije "Seks i grad", preminuo je nakon teške borbe za zdravlje i život

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Vili Garson, koga smo obožavali u ulozi Stenforda u seriji "Seks i grad", preminuo je u 57. godini.

 

 

Garson je glumio najboljeg druga Keri Bredšo, a njegove lucidne i duhovite opaske zasmejavale su ljubitelje čuvene serije, čiji se nastavak naslovljen And Just Like That trenutno snima.

 

 

Garson je trebalo da se pojavi u nastavku serije. Uslikan je u Njujorku na snimanju serije sa Sarom Džesikom Parker i Mariom Kantonom, koji u seriji glumi njegovog muža Entonija Marentina. Mario je napisao da je preplavljen tugom i da je Vili bio dar od boga.

 

Kako prenosi Pipl, Garson se borio s karcinomom pankreasa, ali je krio da je bolestan. Bio je okružen porodicom i prijateljima kada je nastupila smrt.

 

"Toliko te volim, tata. Počivaj u miru, toliko sam srećan što si sve svoje avanture delio sa mnom i što si postigao toliko toga. Ponosan sam na tebe", napisao je njegov sin Naten.

 


 

Sintija Nikson, koja glumi Mirandu Hobs, oprostila se od Vilija: "Tako sam tužna jer smo izgubili Vilija Garsona. Svi smo ga voleli i uživali smo da radimo s njim. Bio je beskrajno zabavan, kako u seriji tako i u stvarnom životu."

 

Kim Katral je rekla da je ovo "užasno tužan gubitak za Seks i grad porodicu".

 

 

makonda-tracker