(FOTO)

ŽIVELA JE SA TRUDNOM LJUBAVNICOM SVOG MUŽA ― I NIJE IMALA POJMA: Marija posle skandalozne afere izgleda BOLJE nego ikad

0

Prošla je kroz pravu porodičnu i ljubavnu dramu, vrtlog skandala i preljube

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka televizijska novinarka Marija Šrajver, osim po svom zanimanju, postala je još poznatija po braku sa čuvenim Arnoldom Švarcenegerom. Njih dvoje zajedno su dobili četvoro dece, a sada uživaju i u ulogama bake i deke.

 

Ipak, njihov brak odavno je okončan, i to nakon skandalozne Arnoldove prevare sa njihovom kućnom pomoćnicom Pati Bena. Iz ove afere, Švarceneger je dobio sina Džozefa.

 

Marija i Arnold potvrdili su da se razvode, a malo nakon toga saznalo se da je dobio sina sa Pati. Iako je Arnold tvrdio da je sve o aferi ispričao supruzi, ona je za nju, navodno, saznala od njegove ljubavnice, koja je potvrdila da ima dete sa njim.

 

Pati je radila za slavnu porodicu 20 godina, bila je trudna i radila je dok je Marija bila kod kuće i čekala njihovo najmlađe dete! Oba sina rođena su 1997. u razmaku od nekoliko dana. Švarceneger je isticao da godinama nije znao da ima dete s kućnom pomoćnicom, te da je to shvatio jer je Džozef bio njegova slika i prilika.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Danas 65-godišnja Marija, koja je, inače, i rođaka Džona F. Kenedija, izgelda bolje nego ikad. Nju neretko paparaci uslikaju bez trunke šminke i glamura, u trenerkama, a u poslednje vreme najčešće se može sresti u šetnji sa ćerkom Ketrin Švarceneger i unukom.

 

Inače, Marija i Arnold danas su u civilizovanim odnosima, pa ih povremeno paparaci uslikaju zajedno na ručku sa decom.

 

 

makonda-tracker