zovu je "najvećom holivudskom krppom"

Svi se pitaju isto ― KOLIKO JE SUZA iza svega? Najnovije fotografije slavne lepotice pokazuju SAVRŠENU PORODICU, ali...

1

On je prevari, ona raskine s njim, kaže da su završili zauvek, onda mu oprosti, on je prevari...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kloi Kardašijan (37) možda spada u najuspešnije žene američkog šou-biznisa, ali ne može da se pohvali srećom u ljubavi.


Nakon kraha braka s košarkaškom zvezdom Lamarom Odomom, koji ju je varao, a potom pao u komu nakon predoziranja u javnoj kući, ona je ljubav pronašla pored njegovog mlađeg kolege Tristana Tompsona (30).

 

 

Atraktivni sportista je više puta tokom njihove veze viđan s drugim devojkama, a opšte je poznato da ju je varao u satima pre nego što je na svet donela njihovu ćerku Tru. Tada je par raskinuo, a od tada se vrti u začaranom krugu, prevara, raskida, oproštaja, pomirenja, prevara, raskida, oproštaja, pomirenja...

 

Iako su nedavno ponovo raskinuli, sudeći po najnovijim fotografijama, par je trenutno ponovo zajedno ili se makar odlično slažu zbog dobrobiti njihove trogodišnje ćerke. Losanđeleski paparaci uslikali su Kloi, Tristana u Tru tokom šetnje, kada je ova porodica bila usklađeno odevena: svi su nosili crnu odeću, a najlepše je izgledala mala Tru u baletskoj haljinici i roze patikama. Oni su ćaskali, smejali se, a mediji pišu da je bilo očigledno da Tristan sve vreme pogledom flertuje s mamom svoje ćerke.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker