šok

Ona je KRIVILA SEBE: Kanje Vest prevario Kim Kardašijan s jednom od najpopularnijih pevačica na svetu

1

Reper Kanje Vest nedavno je u pesmi "Hurricane" na svom novom albumu "Donda" priznao da je prevario uskoro bivšu suprugu Kim Kardašijan, a sada su se pojavili novi detalji

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Novi album Kanjea Vesta bio je željno iščekivan iz više razloga: reper je napravio podužu pauzu tokom koje se posvetio modnom dizajnu i političkoj karijeri, a "nagomilalo se" i događaja u njegovom privatnom životu.


U godini u kojoj su Kanje Vest i Kim Kardašijan objavili da se razvode konačno je stigao i album "Donda", kao i pesma koja je opravdala očekivanja publike, naročito onog dela koji je želeo sočne detalje o njihovom braku. Naime, "Hurricane" govori o tome da je Kanje varao Kim!

 

Evo me, ponašam se kao da sam prebogat, evo me, idem s novom ribom, a znam šta je istina, i dalje se zezam posle dvoje dece, to je previše kad ti se život uvek kreće ― repuje Kanje u njoj.


Više izvora potvrdilo je potom da je reper prevario rijaliti zvezdu nakon rođenja njihovog sina Sejnta, a sada je otkriveno da je njegova ljubavnica bila superpoznata pevačica!

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Kanje je prevario Kim s pevačicom s "A liste". U vreme kada se to desilo, Kanje je uglavnom stanovao u svom stanu u Holivudu jer je bio bliže studiju i nije išao kući kod Kim i njihove novorođene bebe, pravio je žurke kasno noću u studiju ― rekao je za The Sun izvor blizak Vestu.


On je dodao da je do preljube došlo u kritičnoj fazi njihovog braka, dok je Kim pokušavala da se reši kilograma stečenih u trudnoći.


To je stvarno tužno. Ona je krivila sebe i zaklela se da će biti zgodnija nego ikad ― istakao je neimenovani izvor.
 

Kim i Kanje zajedno imaju četvoro dece: Nort, Sejnta, Šajkago i Psalma, a zajedno su proveli devet godina, od čega sedam u braku.

 

 

makonda-tracker