konačno!

13 godina nije osetila TAKVU SREĆU: Otac Britni Spirs više NIJE NJEN STARATELJ, pevačica u suzama od radosti

0


Nakon što je i zvanično Džejmi Spirs prestao da bude njen staratelj i osoba vodi glavnu reč o njenom privatnom životu, karijeri i finansijama, pop princeza je van sebe od sreće

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britni Spirs preplavljena je emocijama nakon što je zvanično njen otac uklonjen sa liste njenih staratelja. Iako starateljstvo nad njom i dalje postoji, ovo je krupan korak ka njegovom ukidanju.


Britni je zaplakala kad je čula odluku sudije ― rekao je za Page Six neimenovani izvor. ― Dugo je mislila da neće doživeti dan kada njen otac neće imati kontrolu nad svakim aspektom njenog života, ali to se konačno desilo. Ona je u šoku, bez reči i bukvalno skakuće od sreće. Nije osetila takvu radost već 13 godina.

 

Sudija losanđeleskog Vrhovnog suda Brenda Peni ocenila je da je u Britninom najboljem interesu da se Džemi Spirs suspenduje iz odluke koja je doneta još 2008. godine.


Prilikom nedavnog izjašnjavanja pevačice pred sudom, Britni je iznela niz šokantnih detalja o tome kako njen otac kontroliše njen život: da joj nije dopušteno da izvadi spiralu i rodi još jedno dete, da joj se daje lek koji joj ne prija i omamljuje je, da je završila u centru za rehabilitaciju nakon što se pobunila protiv terapije, da joj nije dopušteno da koristi sopstveni novac, telefon, pasoš, da je bila primorana da ode na turneju...


Nakon bure koja se pojavila u javnosti, Džejmi Spirs je saopštio da je odlučio je da se povuče sa svoje pozicije Britninog staratelja, ali se čekala konačna odluka suda.


Podsetimo, Britni Spirs je od 2008. godine pod starateljsvom tima na čijem čelu su njen otac Džejmi Spirs i advokat Endru Volet, koji odlučuju o svakom aspektu njenog posla i privatnog života, imaju zadnju reč u upotrebi terapije za njene duševne probleme itd. Ovu odluku doneo je sud u Los Anđelesu nakon što je pevačica doživela nervni slom, a ona je trebalo da bude na snazi do aprila 2020. Ipak, odluka je produžena, a Britni se trenutno bori da se ona ukine i da joj se vrate sloboda i nezavisnost.

 

 

 

makonda-tracker