veliki uspeh

BRITNI SPIRS (NI)JE SLOBODNA! Otac pop princeze više NIJE njen staratelj!

1

Džejmi Spirs je pristao da se povuče sa mesta staratelja kada je reč o imovini njegove ćerke i pop zvezde Britni Spirs, navodi se u pravnim dokumentima u koje su američki mediji imali uvid

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako javlja TMZ, Džejmi Spirs, otac i član starateljskom tima pevačice Britni Spirs odlučio je da se povuče sa ove svoje pozicije, odnosno da više nema moć nad upravljanjem imovinom njegove ćerke. On je navodno spreman da sarađuje sa sudom u tom procesu.


Zapravo, nema osnova za suspendovanje ili isključenje gospodina Spirsa kao staratelja nad imovinom i vrlo je diskutabilno da li će promena staratelja u ovom trenutku biti u najboljem interesu gospođice Spirs — stoji u dokumentu u koji je TMZ imao uvid.

 

Džejmi S
foto: Profimedia

Dalje piše da je Džejmi Spirs na meti napada javnosti i da on veruje da njegovoj ćerki neće pomoći javna bitka s njim, pa je prinuđen da pristane na "nepravednu peticiju za njegovo uklanjanje" i sarađuje sa sudom i novim advokatom njegove ćerke.


Dakle, iako se Džejmi Spirs povlači, Britni će dobiti novog staratelja i još uvek ne može sama da raspolaže svojim finansijama.

 

Džejmi S
foto: Profimedia

Bez obzira na zvaničnu titulu, gospodin Spirs će uvek biti otac gospođice Spirs, voleće je bezuslovno i uvek će brinuti o njenim interesima — navedeno je u ovom spisu.

 

Podsetimo, Britni Spirs je od 2008. godine pod starateljsvom tima na čijem čelu su njen otac Džejmi Spirs i advokat Endru Volet, koji odlučuju o svakom aspektu njenog posla i privatnog života, imaju zadnju reč u upotrebi terapije za njene duševne probleme, kako tvrdi, zabranjuju joj upotrebu kreditnih kartica, keša, telefona, da koristi pasoš... Ovu odluku doneo je sud u Los Anđelesu nakon što je pevačica doživela nervni slom, a ona je trebalo da bude na snazi do aprila 2020. Ipak, odluka je produžena, a Britni se trenutno bori da se ona ukine i da joj se vrate sloboda i nezavisnost.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Jedina stvar slična ovome je trgovina seksom — rekla je pevačica sudiji. — Želim svoj život nazad. Želim svoj novac, želim da se ovo završi. Iskreno, volela bih da mogu da tužim moju porodicu, da budem potpuno otvorena.

 

Danas je prešla jedan krupan korak, ali prava borba tek sledi...

 

 

makonda-tracker