lovci na celulit ponovo napadaju

Neki kažu ― SAVRŠENA JE, drugi su ŠOKIRANI njenim stvarnim izgledom: Celulit Irine Šajk posvađao Srpkinje na internetu

2

Ruska manekenka jedna je od najpoželjnijih žena današnjice i teško da bilo ko može da joj prigovori nešto na račun izgleda... ili je makar tako bilo do juče, kada su se pojavile njene fotografije s plaže.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čuvenu Ruskinju Irinu Šajk ovih dana ne viđamo na paparaco fotografijama iz Njujorka i u šetnjama sa ćerkicom Leom jer uživa u odmoru u Evropi. Nakon što je boravila u Grčkoj i Italiji, Irina je skoknula do Španije, a trenutno se baškari na Ibici s uglednom dizajnerom i njenim najboljim prijateljem Rikardom Tišijem.


Upravo su tamo nastale fotografije očaravajuće Irine koje su munjevito obišle svetske medije, a na kojima vidimo Irinu na jednom, po svemu sudeći, nimalo glamuroznoj plaži kako uživa u čarima leta u jednostavnom braon bikiniju. Irina, kao i obično, izgleda zanosno, ali kako to obično biva kada se pojave nečije fotografije u kupaćem kostimu, ubrzo su se oglasili lovci na celulit. Zato su se na društvenim mrežama pojavili vrlo surovi komentari, a među onima koji nisu oduševljeni činjenicom da lepa Ruskinja ― kao i skoro svaka žena na planeti ― ima celulit je i jedna Srpkinja.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Izgleda kao moja tetka. Tolike pare i treneri i opet celulitna gu**ca, i nemojte da kažete godine jer sam ja tri godine starija i nemam ove kvrge na du**tu. Znači, ženi je izgled posao, a očito jede nezdravu hranu i ne ide u teretanu ― napisala je jedna tviterašica.

 

Komentar
foto: Twitter

Ubrzo je stigao veliki broj odgovora na njen tvit, a mnoge devojke su napisale da i one imaju celulit iako vredno treniraju i zdravo se hrane, pa da ne treba biti preoštar prema Irini Šajk.

 

Bilo je i onih duhovitih, od kojih je jedna sebi poželela:

 

Daboga ja u njenim godinama imala 'vake kvrge!

 

Celulit su zapravo slojevi masnih naslaga koje su nepravilno raspoređene u predelu zadnjice, butina i drugih delova tela, što ih čini vidljivim. Najčešće počinjemo da ga primećujemo posle 25. godine i sve ga je više kako se žena bliži menopauzi jer je nivo estrogena opada, pa dolazi do nakupljanja masnog tkiva i zadržavanja tečnosti.


Kako su pokazala istraživanja, celulit ima oko 90 odsto žena na planeti. Ukoliko spadate u 10 odsto onih koje ga nemaju ― čestitamo vam na genetici i na trudu koji ste uložili kako biste ga se rešili. Ipak, imali ga ili ne, jedno je sigurno, tuđi celulit vas se ne tiče, zar ne? 🙃

 

 

makonda-tracker