uživali su

Ni Bredli ni Kanje — ali je SUPERSLAVAN! Irina Šajk uhvaćena ZAGRLJENA s poznatim glumcem

0

Ljubavni život ruske manekenke privlači mnogo pažnje, a tek će se pričati nakon ovih fotografija!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenka Irina Šajk i glumac Džejson Sudeikis prisustvovali su slavlju u restoranu Hunt & Fish Club u njujorškom Midtaunu, a po izlasku iz objekta se čvrsto zagrlili.


Oboje su bili nasmejani i odlično raspoloženi, a društvo im je pravilo još desetak ljudi. Oni su ćaskali, smejali se i dugo stajali ispred restorana, a potom se čvrsto zagrlili.

 


Iako je delovalo kao da je u pitanju samo prijateljski zagrljaj, poznato je da je Irina Šajk veoma obazriva kad je reč o javnom ispoljavanju nežnosti, pa i da čak prekriva usta kad na javnom mestu razgovara sa svojim partnerima i prijateljima.

 


Irina je, inače, nedavno s reperom Kanjeom Vestom proslavila u Provansi njegov 44. rođendan nakon što se nedeljama pisalo da su zajedno, a sada se šuška da mu je rekla da želi da budu samo prijatelji i da nema ništa od njihove ljubavi. S druge strane, Džejson, koji se prošle godine rastao od glumice Olivije Vajld, donedavno se viđao s manekenkom Kili Hejzel, ali je izvor blizak Sudeikisu nedavno otkrio da je on ponovo sam.

 

 

makonda-tracker