obrt!

NIJE tako bajno i romantično: Novi detalji o ljubavi Irine Šajk i Kanjea Vest najviše će obradovati — Kim Kardašijan

0

Nakon rođendanskog vikenda u Provansi, reper i dizajner je otišao pravo u prijateljsku zonu

foto: Instagram
foto: Instagram

Veza ruske manekenke Irine Šajk i repera Kanjea Vesta bi, po svemu sudeći, mogla da bude samo jedna letnja romansa! Nakon što je par zajedno proslavio Vestov 44. rođendan na francuskoj obali, više nisu viđeni, niti se mnogo pričalo o njima kao o paru.


Kako tvrdi Page Six, Kanje je bio taj koji je "jurio" Irinu Šajk, a sad se piše da nije bio previše uspešan. Reper je navodno pozvao manekenku da zajedno posete jednu reviju u Parizu, a ona je rekla "ne".

 


Dopada joj se kao prijatelj, ali ne želi da bude u vezi s njim — kaže za ovaj portal izvor blizak Ruskinji. — Ne želi da se piše da se viđaju, što će se desiti ako se tamo pojave zajedno. Još mesec dana bi se pisalo kako su u vezi.


Drugi izvor dodao je da Irini trenutno uopšte nije do novih ljubavi.


Ne želi da je povezuju s bilo kim u ovom trenutku. Srećna je što je sama — istakao je neimenovani prijatelj Irine Šajk.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Ako postoji iko ko se raduje zbog ovih vesti, to bi mogli biti Irinin bivši verenik Bredli Kuper, s kojim manekenka ima ćerku Leu i koji je navodno jedva čekao da Kanjeu vidi leđa, i Kanjeova uskoro bivša supruga Kim Kardašijan, za koju se piše da ima poteškoće da nađe novog dečka jer niko uspešan i slavan kao ona ne želi da u medijima bude još jedan partner Kim Kardašijan.

 

 

makonda-tracker