učila od najpoznatije?

NE SUMNJAMO DA JE KANJE ODUŠEVLJEN: Irina Šajk u odevnoj kombinaciji koju kao da je birala ― Kim Kardašijan

0

Ruska manekenka koja je odnedavno u vezi s američkim reperom Kanjeom Vestom pojavila se stilizovana onako kako obično to radi još uvek zvanična supruga njenog novog dečka...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ruskinja Irina Šajk u poslednje vreme uspeva da umakne njujorškim paparacima, pa je ne viđamo koliko ranije ― donedavno smo iz dana u dan imali priliku da pratimo njen život i uživanje sa ćerkom Leom de Senom Kuper. Ipak, otkako se pročulo da je manekenka u vezi s Kanjeom Vestom, ona uspeva da izbegne foto-reportere, a juče je uhvaćena na svega nekoliko sekundi.


Nije poznato gde se Irina uputila, ali nama je zapalo za oko da je bila odevena nešto drugačije nego inače! Naime, Šajkova i za odlazak u školicu po ćerku ili za igru u parku obično bira pažljivo osmišljene odevne kombinacijeinteresantno usklađene komade, maštovite kombinezone, košulje... Ovog puta odlučila se za komad kakav, interesantno, obično imamo priliku da vidimo na Kim Kardašijan, još uvek zakonitoj supruzi Kanjea Vesta! U pitanju je jednostavna crna midi-koja je pripijena uz telo, nema rukave i naglašava svaki milimetar njene savršene figure, a Kim često bira ovakve komade za svaki idan, najčešće u crnoj i bež varijantama. Irina je ponela i torbu s kojom često viđamo baš Kim ― birkinkom!


Za razliku od Kanjeove uskoro bivše žene, Irina se nije opteredelila za visoke potpetice, već za tzv. ugly obuću, odnosno za vrlo udobne i glomazne ravne papuče.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 


 

makonda-tracker