nije krila svoje mišljenje

Razlog je URNEBESAN: Bena Afleka u javnosti pored Dženifer Lopez NIKAD NEĆETE VIDETI BEZ MAJICE

0

Iako smo ih proteklih dana često viđali na jahti, gde se latino diva baškarila u bikiniju, poznati glumac sve vreme je nosio majicu... i to nije slučajnost!

foto: Twitter
foto: Twitter

Dok deo javnosti spekuliše je li njihova ljubavna priča iskrena ili samo marketinški trik, pevačica i glumica Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek ne prestaju da razmenjuju nežnosti, gledaju i zaljubljeno i ne haju za horde paparaca i fanova koje ih prate na svakom koraku.


Par ovih dana izgleda opijeno ljubavlju i ne razdvaja se, a pre nekoliko godina Džej Lo nije tako oduševljeno pričala o Afleku — makar o jednom ne tako sitnom detalju na njegovom telu!

 


Naime, društvenim mrežama kruži snimak iz 2016. godine, kada je u jednoj emisiji Lopezova upitana šta misli o novoj tetovaži svog bivšeg verenika. Podsetimo, nakon što se rastao od supruge Dženifer Garner, Ben je preko celih leđa istetovirao šarenog feniksa.

 

Užasna je! I to bih mu rekla! Šta radiš to? Ima previše boja! Njegove tetovaže uvek imaju previše boja. Ne treba da budu tako šarene, znate na šta mislim? Treba da budu, znate već, kul — bila je brutalno iskrena latino zvezda.

Aflek je prvi put pokazao svoju tetovažu 2015, a na internetu se čak spekulisalo da je lažna. On je ubrzo istakao da je zaista zauvek oslikao telo na ovako neobičan način i rekao:


Ona predstavlja nešto što je meni vrlo važno. Značajna mi je. Dopada mi se. To je nešto što čuvam u svojoj privatnosti... Obožavam svoju tetovažu. Srećan sam što je imam.


I dok Aflek očito ne skida majicu pored Džej Lo i kad je logično da je skine, najverovatnije zbog njenog komentara na račun tetovaže, tviteraši se pitaju koliko će tek ružan crtež odabrati ukoliko ga ostavi Džej Lo...


Zamišljam stomaki grudi prekrivene Spartancima kako brane Fenvej park (stadion Red Soksa) od opsade — našalio se jedan korisnik Tvitera.


 

 

 

makonda-tracker