ko bi rekao?!

Njena mama je smislila ljubavnu aferu zbog koje vilica pada od šoka: Kim Kardašijan u vezi sa čovekom koga SVI ZNATE?

0

Iako se pre nekoliko meseci razvela od Kanjea Vesta, a on raskinuo sa jednom od najpoznatijih žena na svetu, priča se da je Kim Kardašijan u vezi sa Aleksom Rodrigezom, a da je na tu ljubav nagovorila upravo njena mama!

foto: Printscreen Youtube
foto: Printscreen Youtube

Svetski mediji bruje o njima! Jedna od najpopularnijih žena sveta Kim Kardašijan navodno je u vezi sa bivšim verenikom Dženifer Lopez Aleksom Rodrigezom, a sve je zakuvala čuvena "mamadžerka" Kris Džener.

 

Kako piše Mirror, Kris Džener ohrabrila je svoju ćerku da, nakon razvoda od Kanjea Vesta, uplovi u vezi sa košarkašem (45), koji je pre par meseci raskinuo sa Dženifer Lopez.

 

1 / 8 Foto: Instagram

 

Kim i Kanje stavili su tačku na odnos u februaru, a Aleks i Dženifer u aprilu. Piše se kako su njih dvoje poslednjih meseci u kontaktu i ozbiljno razmišljaju u vezi, s obzirom na to da Kim traži nekoga ko može da joj "parira kad su status i finansije u pitanju".

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Kris Džener, Kimina mama i menadžerka, veruje da su Kim i Aleks novi "zlatni par Amerike".

 

"Kim nije Aleksov tip, ali želi da nađe neku poznatu devojku kako bi kontrirao Dženifer, koja je u vezi sa Benom Aflekom. Osm toga, Kim je mlađa od Džen i Aleks je impresioniran time što ona želi da postane advokatica", rekao je izvor za Heat.

 

"Rano je, ali deluje da su zagrejani jedno za drugo."

 

Ipak, drugi izvori bliski porodici Kardašijan-Džener tvrde da su Kim i Džej Lo dobre prijateljice.

 

S druge strane, dok je Dženifer na pragu udaje za Bena Afleka, Kanje Vest je u vezi sa Irinom Šajk, ali taj odnos ne ide baš najbolje.

 

 

makonda-tracker