ne liče

GODINAMA NIKO NIJE ZNAO DA SU U SRODSTVU: Možete li da pogodite čija je rođena sestra ova poznata novinarka?

0

Četrdesetosmogodišnja Linda veoma je uspešna u svom poslu, ali otkad je otkriveno da je rođena sestra čuvene pevačice privlači više pažnje nego ikada.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako iz dana u dan čitamo o uspesima pevačice i glumice Dženifer Lopez, ona nije jedina zvezda u svojoj porodici! Njena mlađa sestra Linda je vrlo poznata novinarka i trenutno radi kao producent na američkom kanalu ABC.


Ona i Dženifer na prvi pogled ne liče previše, ali povreme onjihove zajedničke crte budu uočljivije, pa su tako Lindini pratioci na Instagramu za jednu njenu fotografiju pomoslili da je selfi slavne Džej Lo!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lynda Lopez (@lyndalopez08)


Iako čuvena pevačica ne priča često o svojoj privatnosti u intervjuima, jednom prilikom je pomenula svoju sestru i izrazila divljenje prema njoj.


Toliko je volim i poštujem. Uvek je pitam da li joj treba nešto, ali ona kaže da ne treba — izjavila je Dženifer i dodala da se divi Lindi jer je samohrana majka i istovremeno uspešna poslovna žena.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Pored Linde, Dženifer ima i sestru Lesli, koja je bila uspešna operska pevačica, a potom se posvetila porodičnom životu.

 

Linda Lopez, Dženifer Lopez, Lesli Lopez
foto: Profimedia

 

makonda-tracker