presrećni

KAO DA NJEN DOJUČERAŠNJI VERENIK NIJE KOJI METAR DALJE! Najlepše fotke Džej Lo i Bena Afleka od pomirenja mame osmeh

0

Glumac i latino diva nerazdvojni su nakon što su obnovili romansu, a njihove najnovije fotografije raznežite i one koji ne veruju u ljubav za ceo život

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez i holivudski glumac Ben Aflek pomirili su se 17 godina nakon raskida veridbe — to sad već i vrapci na grani znaju.

 

Čuveni par je nerazdvojan otkako je ponovo zajedno, a kao što smo već pisali, dok se Džej Lo s decom Maksom i Emom ne preseli u Los Anđeles kako bi bila s Benom njih dvoje planiraju da zajedno provedu leto.


Čak ni to što je bivši bejzbol igrač Aleks Rodrigez, za kog je latino diva bila verena do sredine aprila, trenutno u Hemptonsima (šuška se: u istoj ulici!) nije sprečilo zaljubljene da otputuju na ovu idiličnu destinaciju, gde Dženifer ima luksuznu vilu. Nakon što su uhvaćeni kako s pevačicinom decom i glumčevim sinom uživaju u jednom zabavnom parku, oni su rešili da se osame, a paparacima nije promakla jedna njihova romantična šetnja.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Pop zvezda i glumac za ovu priliku su, slučano ili ne, uskladili odeću, pa su oboje nosili ležerne pantalone i dukseve — Ben je poneo krem model s kapuljačom, dok je Džej Lo odabrala jednostavnu varijantu i šire pantalone. Ono što je još interesantnije jeste to što su sve vreme bili čvrsto zagrljeni, a na društvenim mrežama mnogi komentarišu da su toliko priljubljeni jedno uz drugo da između njih ne bi bilo moguće provući šibicu. Ne čudi što se već priča kako bi Aflek uskoro ponovo mogao da zaprosi Dženifer Lopez, i to na poseban dan.

 

 

makonda-tracker