komplimenti i tajne poruke

KO JE KOGA PRVI POZVAO I KOLIKO DUGO TRAJE? Ovo su SVI poznati detalji o pomirenju Džej Lo i Bena Afleka

0

Vest da nam se Benifer vraća ostavila je svet i fanove pevačica i glumca bez reči, a sada je otkriveno i kako je sve počelo

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zlatni holivudski par s početka dvehiljaditih privlačio je mnogo pažnje medija i publika pre više od 17 godina, a čini se da pomama za vezom Dženifer Lopez (51) i Bena Afleka (48) ni danas neće biti ništa manja.


Otkako su latino div i glumac uslikani zajedno pri povratku iz Montane, gde su navodno proveli romantičan vikend, svetski mediji ne prestaju da pišu o njima, a par još uvek nije potvrdio lepe vesti o pomirenju.

 


U godinama nakon raskida, ni Ben ni Džej Lo nisu rado pričali o svojoj ljubavi, a vrlo brzo su nastavili dalje — Aflek se oženio koleginicom Dženifer Garner, s kojom je dobio troje dece, dok je Dženifer bila u braku s latino zvezdom Markom Antonijem i s njim dobila blizance. Nakon razvoda i nekoliko veza, oni su, čini se ponovo pronašli sreću zajedno, a svi se pitaju kako je došlo do toga. Kako sada tvrde američki portali, sve je inicirao Ben Aflek.

 


TMZ piše da je glumac u februaru kontaktirao s bivšom verenicom, u trenutku dok je ona u Dominikanskoj Republici snimala romantičnu komediju Shotgun Wedding.

 

 

Navodno joj je poslao i-mejl u kojem joj je napisao da izgleda prelepo na fotografijama sa snimanja koje su se pojavile u medijima. Ovaj portal dodaje da je Ben poručio Džej Lo da bi voleo da je i on u Dominikani, ali je u tom trenutku u Bostonu snimao film The Tender Bar sa Džordžom Klunijem. Komunikacija se nastavila i u narednom periodu, sve dok krajem aprila Dženifer nije završila snimanje i vratila se s Kariba. Navodno je Aflek napisao i kako bi voleo da "ima Dženiferino srce", a ona se raznežila zbog ovih poruka.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


U tom trenutku pevačica je i dalje zvanično bila verena za nekadašnjeg bejzbol igrača Aleksa Rodrigeza, s kojim joj mesecima nisu cvetale ruže, a 15. aprila je par izdao saopštenje za medije kojim su priznali da više nisu zajedno.

 

 

makonda-tracker