prvi problem

DŽENIFER GARNER NE ŽELI DA DECA PROVODE VREME SA DŽEJ LO: Nevolje u porodici Bena Afleka nakon pomirenja s latino divom

0

Dan nakon što je glumac odveo sina i majku kod svoje nove-stare devojke, mediji su javili da je njegova bivša supruga protiv toga

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Početkom maja pročulo se da se Dženifer Lopez i Ben Aflek ponovo viđaju, čak 17 godina nakon raskida, a vrlo brzo ispostavilo se da je njihova veza i te kako ozbiljna.


Pevačica i glumica će se sa desom Maksom i Emom Munjiz iz Majamija preseliti u Los Anđeles da bi bila bliže glumcu, upoznala ga je s njima, zvala na proslavu rođendana njene sestre Linde, razmenjivala nežnosti s njim naočigled cele porodice, uključujući i bivšeg supruga Marka Entonija... Ipak, čini se da na drugoj strani neće sve teći tako glatko jer glumica Dženifer Garner, bivša supruga Bena Afleka, smatra da sve ide previše brzo.

 


Paparaci su pre nekoliko dana fotografisali automobil Bena Afleka kako ulazi u dvorište kuće u kojoj Dženifer Lopez trenutno boravi u Los Anđelesu, a s njim su navodno bili njegova majka Kris En i sin Samjuel.

 

Ben Aflek
foto: Profimedia

Dan kasnije, američki mediji pisali su da bivša supruga poznatog glumca i imenjakinja Lopezove ne želi da ona i deca provode vreme sa Džej Lo. Kako tvrdi InTouch Weekly, Dženifer Garner smatra da je prerano da se njena deca upoznaju s tatinom devojkom, a nekadašnji par, koji ima odličan odnos posle razvoda, nije saglasan u vezi s tim kako treba da vaspitavaju decu.


Džen će se složiti kada bude sigurna da je pred Benom i Džej Lo duga veza i kada deci bude prijatno da budu u njenoj blizini — kaže izvor blizak glumici. Drugi izvor je dodao da je Garnerova skeptična u vezi s "Benifer" i plaši se da će deca biti izložena bespotrebnoj ljubavnoj drami.

 

1 / 15 Foto: Profimedia


Ipak, glumica navodno veruje da je veza sa Dženifer Lopez "dobra za Bena", ali se plaši jer sve ide prebrzo.

 

U svakom slučaju, još nije poznato kakav je utisak latino diva ostavila na sina svog dragog, ali po svemu sudeći Dženifer Garner nije zamerila glumcu što je Samjuela odveo kod devojke. Bivši par viđen je juče ispred kuće u kojoj glumica živi sa decom, a dok je glumac nosio kutije, njegova bivša supruga je sve nadgledala i ćaskala s njim i decom.

 

Ben Aflek
foto: Profimedia

Ako pitate porodicu Lopezove, stvari ne mogu da budu bolje. Tako su mediji danas javili da je pevačicina majka Gvadalupe oduševljena povratkom omiljenog zeta u život njene ćerke jer je obožavala da se kocka s njim.

 


 

makonda-tracker