(ne)spojivi

IMAMO LI VEĆ IZNENAĐENJE GODINE? Prelepa glumica uhvaćena s popularnim pevačem — ali i s bivšim suprugom!

0

Prva velika vest iz sveta poznatih u 2021. godini definitivno nije očekivana

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovih dana društvenim mrežama kruže fotografije na kojima se pevačica Olivija Vajld (36) i pevač Hari Stajls (26) drže za ruke na venčanju poznatog agenta Džefrija Azofa u Kaliforniji. Iako je Stajls i ranije viđan, kako se sa saradnicima i prijateljima drži za ruke, sada je, po svemu sudeći, ipak reč o ljubavnoj vezi!
Kako javlja američki magazin People, Olivija i britanski pevač viđaju se već neko vreme.


Razmenjivali su nežnosti pred prijateljima, držali se za ruke i izgledali presrećno. Izlaze već nekoliko nedelja — izjavio je izvor blizak paru.


I portal TMZ piše o ovoj neočekivanoj vezi i navodi da je Stajls poveo Vajldovu kao svoju pratilju na venčanje kojem je prisustvalo ukupno svega 16 zvanica.
Njih dvoje, inače, trenutno sarađuju na snimanju filma Don't Worry Darling, čiju režiju potpisuje upravo Olivija Vajld, dok će se Hari okušati kao glumac u jednoj od glavnih uloga.

 

 

Nedavno se pisalo da Stajls nema ljubavni život od početka pandemije jer ne izlazi zbog poštovanja mera zaštite od virusa korona. Što se tiče Vajldove, u novembru smo saznali da se ona rastala od glumca Džejsona Sudeikisa (45) nakon devet godina ljubavi. Ovaj (bivši) par od toga je sedam godina bio veren i za to vreme su dobili dvoje dece — sina Otisa Aleksandera (6) i ćerku Dejzi Džozefin (4), a navodno su se razišli još početkom 2020. Ipak, paparaci ih neretko sreću zajedno, neretko vrlo bliske, a juče su fotografisani kako se grle.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker