znaju se više od 10 godina

PAŠĆE VAM VILICA OD ŠOKA: Irina Šajk u tajnoj vezi s ovim ultrapopularnim (i još uvek oženjenim) frajerom?!

1

Po svemu sudeći, iz sveta slavnih stiže nam vest koja je veće iznenaženje čak i od povratka ljubavnog para Benifer!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Otkako se rastala od bivšeg verenika Bredlija Kupera, s kojima ima ćerku Leu de Senu, Irina Šajk (34) uglavnom je bila sama. Kratko se viđala s trgovcem umetninama i plejbojem Vitom Šnabelom, ali uglavnom imamo priliku da je vidimo kako sama sa ćerkom šeta njujorškim ulicama i bavi se isključivo malenom Leom i svojim poslom. Međutim, nije isključeno da ruska lepotica od javnosti krije tajnu vezu...


Naime, kako prenosi Dejli mejl, kruži glasina da je Irina Šajk u vezi s — Kanjeom Vestom!

 

Ova glasina potekla je s Instagram profila koji se bavi tračevima o poznatima DeuxMoi, gde je istaknuto:


Kanje Vest se sada tajno viđa s Irinom Šajk, odnosno mamom deteta Bredlija Kupera — tvrdi izvor ove stranice.

 

1 / 12 Foto: Profimedia


Iako na prvi pogled ne deluju verodostojno, veliki svetski mediji preneli su tvrdnje s ovog profila, a oni dodaju da bi možda ispod ovog dima moglo biti vatre. Naime, isprva bi se reklo da su reper i dizajner i lepa Ruskinja najnasumičniji par koji bi vam mogao pasti na pamet, ali oni su i te kako povezani već više od decenije! Naime, Irina se 2010. godine pojavila u Kanjeovom spotu za pesmu Power, gde je igrala anđela, a dve godine kasnije je bila jedan od modela na reviji na Nedelji mode u Parizu na kojoj je Kanje Vest prikazao svoju kolekciju ženske odeće za jesen i zimu.

 

1 / 2 Foto: Instagram


Prošlog meseca Irina je viđena kako nosi majicu koju je Vest dizajnirao u saradnji s brendom Balenciaga.


Nijedno od njih dvoje još uvek se nije oglasilo povodom ovih tvrdnji, a dok čekamo dalji razvoj događaja podsetićemo da je Kanje Vest još uvek zvanično u braku s Kim Kardašijan — par je već neko vreme rastavljen, a u februaru je Kim podnela zahtev za razvod braka. U aprilu su se sudski dogovorili da će deliti starateljstvo nad četvoro dece koju su dobili tokom šest godina braka, a uskoro će i potpisom staviti tačku na svoj brak.

 


 

makonda-tracker