već znamo i to

NE KRIJE DA JOJ JE TEŠKO ZBOG RAZVODA: Evo kako je Kim Kardašijan reagovala na vesti o vezi Kanjea Vesta i Irine Šajk

0

Nekoliko dana nakon što smo videli suze rijaliti zvezde zbog rastanka s reperom, on je uhvaćen s ruskom lepoticom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sada je zvanično — veza repera Kanjea Vesta i manekenke Irine Šajk nije samo suluda glasina! Par je juče viđen u Francuskoj, gde su otputovali kako bi na romantičan način proslavili reperov 44. rođendan, a to nije promaklo paparacima. Potom su se zajedno vratili u Ameriku, ali su iz aviona izašli odvojeno i sve vreme se skrivali od radoznalih pogleda.

 

Odmah potom, svi su se zapitali isto: kako je Kim Kardašijan. Starleta je u februaru podneloa zahtev za razvod od repera nakon šest i po godina braka, a pre nekoliko dana smo u epizodi rijalitija "U korak s Kardašijanovima" videli njene suze i čuli tvrdnje da je ona izneverila svog supruga i da on zaslužuje bolje. Na dan Kanjeovog rođendana, dok je reper i dizajner ljubio slavnu Ruskinju u Provansi, Kim mu je na emotivan način čestitala rođendan na Instagramu i poručila mu da će ga voleti zauvek.

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Kako je E! pisao čim su se pojavile glasine o vezi Kanjea Vesta i Irine Šajk, Kim to odlično podnosi.


Kim je čula tračeve o Kanjeu i Irini Šajk i ne smetaju joj. Ako to ne utiče na njenu decu, nema problem s tim da Kanje počne da izlazi — rekao je izvor blizak porodici Kardašijan.


Drugi neimenovani izvor dodao je da se Kim i Irina ne poznaju, pa se rijaliti zvezda nije preterano potresla zbog ovih vesti.
 

 

makonda-tracker