NE MOGU DA SKINU RUKE JEDNO S DRUGOG

PRED NJENIM BIVŠIM, DECOM I CELIM SVETOM: Džej Lo i Ben Aflek snimljeni kako se strastveno ljube (VIDEO)

0


Dva meseca nakon što su latino diva i nekadšnji sportista Aleks Rodrigez saopštili da se rastaju, Dženifer Lopez izgleda srećnije nego ikad u životu u zagrljaju svog starog-novog dragog...

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Početkom maja pročulo se da se Dženifer Lopez i Ben Aflek ponovo viđaju, čak 17 godina nakon raskida, navodno samo prijateljski, a danas imamo priliku da ih vidimo kako se ljube kao zaljubljeni tinejdžeri!


Paparaci portala Page Six snimili su čuveni par prilikom razmenjivanja nežnosti u Los Anđelesu, gde su Džej Lo i Ben uživali u večeri s njenom porodicom. Povod za okupljanje bila je intimna proslava 50. rođendana pevačicine sestre Linde, kojoj su prisustvovali još i Dženiferina deca Maks i Eme (13), kao i njen bivši suprug i poznati pevač Mark Entoni.

Ovaj portal piše da su se holivudski glumac i latino zvezda ljubili i smeškali cele večeri, a Dženifer jedva da je skidala ruke s Afleka — sve vreme ga je grlila, mazila i dodirivala. Snimljeni su i kako se gledaju zaljubljeno, baš kao pre skoro dve decenije...


Par je viđen zajedno, prvi put nakon raskida 2004. godine, početkom maja, svega koju sedmicu nakon što su bejzbol igrač Aleks Rodrigez i Dženifer Lopez saopštili da zvanično raskidaju dvogodišnju veridbu i četvorogodišnju vezu. Oni su se najpre viđali drugarski, a vrlo brzo primetili smo da zajedno iznajmljuju vile, da Ben nosi ručni sat koji mu je pevačica poklonila dok su bili u vezi početkom dvehiljaditih, kao i da Džej Lo izgleda srećnije nego ikad ranije! Aflek je zbog latino dive ponovo početo da posećuje teretanu, a očevici tvrde da su ih u jednoj videli kako se ljube između vežbi. Nedugo potom "Benifer" je snimljena u nežnom zagrljaju, a ako su postojale bilo kakve sumnje u njihovo pomirenje — posle ovih strastvenih poljubaca ih definitivno nema.

 

 

makonda-tracker