paparaci trljaju ruke

PRED NJIMA JE MNOGO NEPRIJATNIH SITUACIJA: Džej Lo i Ben Aflek stižu u komšiluk njenog bivšeg verenika!

0

Samo dve nedelje nakon što su Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez izdali saopštenje da su raskinuli, ona je viđena u društvu Bena Afleka, a sada bi mogli svakodnevno da sreću njenog dojučerašnjeg dragog

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre nekoliko dana, Njujork post javio je da Aleks Rodrigez, nekadašnji igrač bejzbola i bivši verenik Dženifer Lopez, iznajmljuje kuću u Hemptonima. On je, ni manje ni više, odlučio da odmara u vili koja se nalazi niz ulicu u kojoj je skupocena kuća u vlasništvu pevačice, u kojoj je letovao s njom u danima ljubavi.


Međutim, uskoro bi mogao da zažali zbog te odluke jer se šuška da će u seosko okruženje koje okuplja slavne uskoro stići upravo Džej Lo i njen novi-stari dečko Ben Aflek.

 

Kako tvrdi Page Six, izvori iz ovog kraja kažu da je ovih dana na Dženiferinom imanju mnogo ljudi, koji proveravanju bezbednosni sistem, doneli su brod i dovezli terenska vozila... zbog čega se veruje da osoblje latino dive priprema vilu za njen dolazak!

 

1 / 6 Foto: Profimedia


People je nedavno javio da pevačica i Ben Aflek žele da provedu zajedno što je više vremena moguće, budući da trenutno stanuju na različitim krajevima Amerike ― ona je u Majamiju, a on u Los Anđelesu, pa će zajedno često putovati ovog leta. Navodno Džej Lo ima nameru da se s decom Eme i Maksom uskoro preseli u Kaliforniju da bi bila s Benom, a on želi da oni žive s njim.
 

 

makonda-tracker