tako se to radi!

PRELEPA MODNA KOMBINACIJA ZA SVE PRILIKE: Irina Šajk savršeno stilizovana čak i tokom igre sa ćerkom u parku

0

Ruska manekenka iskoristila je lepo vreme u Njujorku, pa se sa ćerkom Leom de Senom poigrala u parku, a nije odolela prilici da se i sama spusti niz ogroman tobogan

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naravno, kao i u svakoj drugoj prilici, lepa Ruskinja izgledala je spremno da zakorači na modnu pistu!


Vodeća modna inspiracija Njujorčanki u proteklom periodu Irina Šajk i njena mezimica Irina de Sena, koju je dobila tokom veze s glumcem Bredlijem Kuperom, nastavlja da oduševljava svojim street style odevnim izborima.

 

Ovog puta Irina i mala Lea viđene su tokom igre u parku, kada je manekenka pokazala vrlo praktično, udobno i trendi izdanje. Ona crnu majicu s bretelama i dekoltiranim prednjim delom neobičnog oblika kombinovala sa sivim farmerkama ukrašenim zmijskim printom brenda Reformation, a što se tiče obuće izbor je pao na crne bajkerske čizme. Irina je ovom pomalo rokerskom stilu dodala kožnu jaknu s velikim džepovima i kragnicom, dok su od aksesoara tu efektna crna torbica modne kuće Stalvey i naočare za sunce Celine.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Irinina i Bredlijeva ćerka ostala je verna svom stilu inspirisanom princezama — izgledala je vrlo ljupko u roze haljinici i nije skidala širok osmeh s lica.
 

 

makonda-tracker