otvorio je srce

DOK SVET BRUJI O NJEMU I DŽEJ LO... Ben Aflek uputio poruku Dženifer Garner, ženi koja ga je volela više od svih

0

Dve najveće ljubavi u životu slavnog glumce zvale su se isto — Dženifer.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dobro je poznato da su glumac Ben Aflek i pevačica i glumica Dženifer Lopez bili zlatni par na početku dvehiljaditih kada je reč o svetu slavnih, a ovih dana šuška se da su nastavili vezu 17 godina nakon raskida. Ipak, oni koji prate život poznatih dobro znaju da je nakon rastanka od Džej Lo Ben zavoleo glumicu Dženifer Garner, omiljenu američku "devojku iz komšiluka".

 

Par, koji je bio u braku 13 godina, i dalje održava kontakt budući da imaju troje zajedničke dece, a proteklog vikenda — baš na dan kada je Ben Aflek bio na romantičnom vikendu u Montani sa Dženifer Lopez — glumac je uputio javnu poruku i čestitku bivšoj supruzi Dženifer Garner. On je podelio nekoliko njenih fotografija s njihovom decom i napisao:


Toliko sam srećan što ovu decu imam s tobom. Mi smo najsrećniji roditelji na svetu. Hvala ti za sve dobro što činiš. Srećan Dan majki. Voli te njihov tata.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Affleck (@benaffleck)


Glumci su se venčali 2005. godine i zajedno dobili troje dece: ćerke Vajolet i Serafinu i sina Samjuela, a deset godina kasnije najavili su razvod. Kako se tada pisalo, Aflek je prevario Garnerovu s dadiljom njihove dece i imao veliki problem s kockom i alkoholizmom, a ona i nakon zvanične objave da se razvode nastavila da mu daje prilike da se promeni i da izglade svoj odnos. Tek tri godine kasnije — 2018 — usledio je definitivan kraj.

 

 

makonda-tracker