obnovljene strasti

PROŠLO JE TEK MESEC DANA OD RASKIDA: Bivši verenik Dženifer Lopez ŠOKIRAN nakon njenog pomirenja sa Benom Aflekom

3

Nakon 17 godina, koliko je prošlo od njihovog raskida, slavni glumački par Ben Aflek i Dženifer Lopez ponovo su zajedno!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čuveni Benifer, kako su ih još početkom dvadeset prvog veka nazvali, uslikan je od strane paparaca na povratku sa romantičnom odmora, tek što su izašli iz privatnog aviona u Los Anđelesu. Kako pišu strani mediji, oni su bili na putovanju u Montani, u luksuznom skijaškom odmaralištu, gde Aflek ima kuću.

 

Ovo je drugi put da je par uslikan u poslednje dve nedelje, a pročulo se još ranije da je posećuje u njenom domu.

 

Kako je izvor za magazin People rekao, proveli su nekoliko dana na odmoru, a sve se desilo brzo i intenzivno, ali Džej Lo je presrećna.

 

'benifer' davne 2003.
"benifer" davne 2003.foto: Profimedia

 

Ipak, nije prošlo ni mesec dana kako je Dženifer potvrdila raskid veridbe sa Aleksom Rodrigezom. Aleks je šokiran jer je Dženifer tako brzo prešla preko raskida veridbe i dugogodišnje veze, a kako prenosi E! News, bio je uveren da će se pomiriti i poraditi na svojim problemima.

 

1 / 8 Foto: Instagram

 

Rodrigez je razočaran, ali zato je Afleku svanulo nakon raskida sa 16 godina mlađom Bondovom devojkom, glumicom Anom de Armas.

 

ben aflek i ana de armas
ben aflek i ana de armasfoto: Profimedia

Podsetimo, Lopezova i Aflek su se verili 2002. godine, pa odložili venčanje nekoliko dana pred svečani čin, i zvanično raskinuli 2004.

 

 

 

makonda-tracker