ne mogu svima da ugode

"MOŽE LI ONA BEZ DEČKA 5 MINUTA?" Džej Lo i Ben Aflek na udaru javnosti nakon pomirenja

1

Iako je deo javnosti oduševljen što ponovo postoji Benifer, nije malo komentara koji osuđuju latino divu i glumca

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kao bomba je preksinoć u svetu odjeknula vest da su Dženifer Lopez i Ben Aflek uslikani zajedno 17 godina nakon raskida veridbe. I ne samo što su viđeni zajedno — bivši verenici uhvaćeni su navodno prilikom povratka s romantičnog vikenda u Montani!


Strani mediji objavili su ekskluzivne fotografije latino dive i glumca u automobilu i kako nose torbe pored privatnog aviona u Los Anđelesu, a People javlja da su zajedno proveli nekoliko dana.

 


Oni imaju snažnu vezu. Bilo je brzo i intenzivno, ali Dženifer je srećna — rekao je izvor blizak paru.

 


Širom sveta, rubrike o poznatima preplavljene su člancima o Benu Afleku i Džej Lo, ali komentari ispod ovih vesti i najpopularnije objave na Tviteru nisu blagonaklone prema Benifer.


Ljubavni život Džej Lo oduvek je privlačio mnogo pažnje, a komentari o njemu uglavnom nisu prijatni, pa su tako nakon vesti da je raskinula prehodnu veridbu strani mediji danima pisali o svim pevačicinim emotivnim krahovima i vezama, sve s prizvukom osude. Zato ne čudi se veliki deo čitalaca i obožavalaca ovog para bavi se time što se Dženifer pomirila s Benom tako brzo nakon raskida veridbe s Aleksom Rodrigezom. "Ova žena je nesposobna da bude sama", "Može li ona da bude bez dečka pet minuta?", "Dženifer ne ume da živi bez muškarca pored sebe"... neki su od komentara.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Ipak, nisu štedeli ni Bena, pa su česti komentari o njegovom problemu s akoholizmom i kockom, a mnogi tvrde da glumac iskorišćava Džej Lo da popravi svoj imidž, koji je narušen nakon što je Aflek slomio srce bivšoj supruzi Dženifer Garner. "Džej Lo ga samo podseća na dane kad je bio na vrhuncu slave", tvrdi jedan fan pevačice.
 

 

makonda-tracker