BLISTA!

DOBRO JE POGLEDAJTE — DUGO JE NISMO VIDELI OVAKVU: Džej Lo prvi put u javnosti nakon što je uhvaćena s Benom Aflekom

1

Proteklih meseci Džej Lo nije često bila nasmejana pored bivšeg verenika Aleksa Rodrigeza...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Zlatni holivudski par s početka dvehiljaditih privlačio je mnogo pažnje medija i publika pre više od 17 godina, pa je vest da su se Dženifer Lopez (51) i Ben Aflek (48) pomirili nesumnjivo novost godine kad su poznati u pitanju.


Otkako su latino div i glumac uslikani zajedno pri povratku iz Montane, gde su navodno proveli romantičan vikend, svetski mediji ne prestaju da pišu o njima, a par još uvek nije potvrdio lepe vesti o pomirenju.

 

 

Zbog toga paparaci u stopu prate pevačicu i glumicu, kao i glumca, a Afleka i dalje nismo videli u javnosti nakon kratkog odmora u Dženiferinom zagrljaju. Latino zvezdu jesmo — najpre su je paparaci sačekali ispred teretanu za koju je poznato da je posećuje, a potom je u Majamiju viđena na snimanju reklame za brend Coach.


Kada se uputila na trening, Džej Lo je, spremna za medijsku histeriju, stavila zaštitnu masku i naočare za sunce i u pratnji obezbeđenja utrčala u teretanu, pa nismo videli ako je raspoložena.

 

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Više sreće imali su oni koji su je slikali na snimanju: pevačica i glumica je ćaskala s kolegama na setu, nije skidala osmeh s lica i zračila je odličnim raspoloženjem.

 

Kakva god bila njena budućnost s Aflekom, jedno je sigurno — Dženifer Lopez blista!

 

 

 

makonda-tracker