RIJALITI NA PRVOM MESTU

NE ZANIMA GA ŠTA ONA ŽELI, VIŠE NI NE PRIČAJU: Razvod Kanjea Vesta i Kim Kardašijan biće BURNIJI nego što smo mislili?

1

Dok se u medijima spekuliše o krahu ljubavi repera i rijaliti zvezde, njih možda čeka novi okršaj...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američki reper Kanje Vest (43) planira da podnese zahtev za razvod braka od Kim Kardašijan Vest (40), tvrde tamošnji mediji.


Kako piše OK! magazine, Kanje ne mari što njegova supruga želi da sačeka s razvodom dok ne objave zvanično saopštenje za medije. Navodno Kim ima plan za razvod i želi da podnese zahtev kad bude spremna, ali po svemu sudeći reper i modni dizajner mogao bi da je pretekne.

 

 

Mediji pišu i da ona nema nameru da podnese zahtev dok se još emituje njen porodični rijaliti  "U korak s Kardašijanovima" jer su njene bračne muke važan deo predstojeće poslednje sezone. Budući da finalna sezona počinje s emitovanjem u drugoj polovini marta, Kanje ne želi da čeka nedeljama.


Kanje je sasvim završio s ovim brakom i ide dalje. Ne mari za Kimine prioritete koji odlažu saopštenje o razvodu. Podneće zahtev pre nego što ona bude spremna ako bude morao. Želi razvod koliko i ona ― ističe neimenovani izvor.

 

1 / 16 Foto: Profimedia


I to nije sve ― E! tvrdi da su Kim i Kanje "potpuno završili i više ne pričaju"!


Ona pokušava da ostane jaka i da nastavi sa životom ― izjavio je izvor blizak zvezdi rijalitija i dodao da je u njenoj glavi brak s reperom završen.

 

 

makonda-tracker