ima nešto zajedno s kim...

NIJE MU PRVI PUT! Kanje Vest i pre tri godine dovođen u vezu s transrodnom osobom, a detalji će vas SIGURNO iznenaditi

0

Dok javnost bruji o navodnoj vezi repera s make-up guruom Džefrijem Starom, mnogi su se setili da se i ranije pričalo da je bio s transrodnom osobom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dan nakon što su američki mediji objavili da se reper Kanje Vest i rijaliti zvezda Kim Kardašijan razvode, pojavila se glasina da ju je on prevario s jutjuberom i make-up magom Džefrijem Starom, poznatom po svom kontroverznom stilu koji podrazumeva žensku odeću, frizure, šminku i sl.


Nakon dva dana nagađanja, Star je juče snimio vlog u kojem je demantovao da je bio u vezi s Kanjeom Vestom, ali vrlo brzo korisnici društvenih mreža setili su se da ovo nije prvi put da se šuška o reperovom seksualnom opredeljenju.

 

Naime, pre tri godine, američki model i pevačica Amanda Lepor objavila je memoare pod naslovom Doll Parts u kojima je otvoreno govorila o svom ljubavnom životu i seksualnim avanturama. Između ostalog, Amanda opisuje ljubavni sastanak s "poznatim reperom čije se pesme često puštaju u klubovima koje ona posećuje", preneo je tada Njujork tajms. On se, piše Amanda, nakon toga oženio, a poznati transrodni model primetio je nešto zanimljivo.


Nisam mogla da ne pomislim kako njegova supruga i ja imamo sličnu građu — dodala je Amanda, inače poznata po raskošnim oblinama, zbog čega su se mnogi setili Kim Kardašijan i, samim tim, njenog supruga Kanjea Vesta.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Izvori bliski reperu odmah su istakli da ovi navodi nemaju veze sa istinom.

 

Amanda Lepor (53) rođena je kao muškarac, a oduvek se osećala kao žena zarobljena u muškom telu, zbog čega je rano počela da koristi hormonsku terapiju, a kasnije se podvrgla i operaciji.
 

 

 

 

makonda-tracker