šuška se

NJEGOV LJUBAVNIK PODMETNUO KIM NJEN NAJVEĆI PROMAŠAJ? Stari trač o Kanjeu Vestu i jednom poznatom frajeru ponovo se širi

0

Nakon što su počele da kolaju glasine da je reper Kanje Vest prevario Kim Kardašijan s make-up guruom Džefrijem Starom, isplivale su stare glasine o prirodi njegovog odnosa s jednim modnim magom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svi se dobro sećaju verovatno najveće modne katastrofe Kim Kardašijan — njene čuvene cvetne haljine koju je ponela na Met gali 2013.


Najpoznatija starleta na svetu tada nije bila modna ikona za kakvu danas važi, već je smatrana nekim ko ne treba da dobija pozivnice za najprestižnije događaje, a njen stil uglavnom je na modnim portalima bio ismevan. Svoju veliku želju da prošeta crvenim tepihom i prisustvuje Met gali ostvarila je tek kada je na ovu svečanost otišla kao pratilja Kanjea Vesta, u vreme dok je nosila njihovo prvo dete. Za njen stil tada je bio zadužen dizajner i stilista Rikardo Tiši, inače Kanjeov veliki prijatelj.

 


Kim nije uvek bila prihvaćena u modnoj zajednici. Ni od koga. A ona je divna devojka. Kanje i ja, mi smo uspeli u tome. Svaki dizajner sada umire da je obuče. Mene nije zanimalo šta ljudi misle o Kim — ispričao je on nedavno.


Tiši je Kim obukao u zatvorenu maksi haljinu s floralnim motivima koju su pratile i rukavice i sandale istog dezena, što je ostavilo loš utisak u spoju s tim što je Kim, već poznata po oblinama, bila u poodmakloj trudnoći. Odmah je naišla na podsmeh i nemilosrdne komentare, a na njih se i sama osvrnula nekoliko godina kasnije.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Mislim da je Robin Vilijams čak tvitovao o tome, rekao je da izgledam kao Gospođa Dautfajer. Plakala sam sve vreme na putu ka kući jer nisam mogla da poverujem — prisetila se.


Tada se, međutim, šuškalo da do ove modne katastrofe nije došlo slučajno!

 

Nešto posle Met gale, američki mediji pisali su o neobičnom odnosu Rikarda Tišija i Kanjea Vesta i otišli tako daleko da su ih doveli u romantičnu vezu.


Kako je sajt Latin times preneo 2013, dizajner, koji je otvoreno gej, u razgovoru za Vogue Homme pričao je o svojim najboljim seksualnim iskustvima.

 


Imao sam ih više, ali ono koje mi odmah pada na pamet jeste iskustvo s jednim muškarcem koji je poznat. Nikad nisam pomišljao da bi tako nešto moglo da se desi između nas i to je ostao najvreliji vikend mog života — bio je iskren ovaj modni mag. — Niko ne zna je li ovaj momak gej ili strejt, to je misterija. Ipak, bio mi je privlačan, to kako priča, razmišlja, hoda, oblači se. Volim i ono što radi kao umetnik.

 


Sve to rasplamsalo je glasine da je dizajner pričao o reperu Kanjeu Vestu, s kojim je svojevremeno provodio mnogo vremena. Upravo u toj 2013. godini Vest je nekoliko meseci živeo u Parizu, gde je stanovao i Rikardo, a Latin Times pisao je da je dizajner često boravi kod Kanjea. Štaviše, šuškalo se i da je Tiši pazario stan u blizini Vestovog u Sohou.


Ovaj portal pisao je tad i kako se šire glasine da je Tiši čuvenu cvetnu haljinu Kim Kardašijan dizajnirao s namerom da rijaliti zvezda bude ismejana jer je navodno ljubomoran na njen odnos s Kanjeom.

 

1 / 10 Foto: Profimedia


Kim zna da Kanje nije gej — rekao je tada izvor blizak paru za Radar Online i dodao da starleta ne može da poveruje šta ljudima pada na pamet i da odbacuje ovaj trač kao apsurdan.

 

Kanje Vest i Kim Kardašijan venčali su se sledeće godine, a zajedno su dobili četvoro dece: Nort, Sejnta, Šikago i Psalma. Američki mediji već neko vreme spekulišu da njihovom braku ne cvetaju ruže, a proteklih dana pisalo se da je razvod neminovan.

 

 

makonda-tracker