šok!

DRUŠTVENE MREŽE GORE, DOKAZI ISPLIVAVAJU: Kanje Vest prevario Kim s OVIM POZNATIM MUŠKARCEM?!

1

Dan nakon što su američki mediji objavili da se reper i rijaliti zvezda razvode nakon šest godina braka, pojavila se šokantna priča koja je munjevito preplavila internet

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako nema konkretnog dokaza za to, za veći deo korisnika Tvitera i Tik Toka nema sumnje — Kanje Vest je navodno prevario Kim Kardašijan s make-up guruom i biznismenom Džefrijem Starom!

 

1 / 10 Foto: Instagram


Sve je počelo od tvrdnji jedne korisnice društvene mreže Tik Tok, koja je vrlo brzo postala viralna, u kojoj izvesna Luiz pokazuje članak portala Page Six o razvodu para Kardašijan-Vest i kaže da je to ne iznenađuje jer je već neko vreme javna tajna da je Kanje u vezi s "poznatim beauty guruom" i napominje da je u pitanju muškarac. Budući da je Džefri Star jedan od najpopularnijih koji odgovaraju tom opisu i da su internetom već godinama kružile neobične spekulacije, za tviteraše je on vrlo brzo postao prvi "osumnjičeni"!

 


U prilog traču da su Kanje Vest i Džefri Star prešli granicu ide tekst njegove pesme Bitch, Please! iz 2009. godine, u kojoj Star kaže da je "s...o Kanjeu Vestu". Uz to, tokom proteklih devet godina je u više navrata intrigirao korisnike Tvitera neobičnim objavama upućenim Kanjeu, a 2011. godine napisao mu je da se prošle noći odlično proveo. Čim su se juče pojavili "skrinšotovi" ovih poruka, Star ih je obrisao.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Nakon što su isplivale ove glasine, Kim i Kanje se nisu oglašavali, a jedan novinar pitao je Džefrija Stara da ih prokomentariše, na šta je make-up guru odgovorio:


Hahaha. Odlično se provodim u Vajomingu, poseti me nekad.


On je, u to, u svom stilu, podelio selfi na kojem je označio da se nalazi u Vajomingu, a objavio je i fotografiju prirode uz koju je napisao da voli "prelepe zimske noći u Vajomingu". Zbog čega je ova američka savezna država toliko važna u ovoj priči? Odgovor je jasan — Kanje Vest već mesecima stanuje na ranču u Vajomingu!

 

 

makonda-tracker