procureli detalji

DALA JE SVE OD SEBE, ALI DOSTA JOJ JE SVEGA! Kim Kardašijan i Kanje Vest se ipak razvode

1

Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu i popularni reper staviće tačku na svoj brak, javljaju brojni američki mediji

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekoliko portala javlja da se Kim Kardašijan i Kanje Vest rastaju iako su dugo pokušavali da spasu svoj brak, a više izvora izjavilo je za Page Six da je "razvod neizbežan".


Trude se da sve sakriju od medija, ali završili su — istakao je neimenovani izvor za ovaj sajt. — Kim je angažovala Loru Vaser, trenutno pregovaraju o nagodbi.

 


Kim (40) već neko vreme ne nosi burmu, a Kanje (42) mesecima živi na ranču u Vajomingu vrednom 14 miliona dolara, gde je proveo i božićne praznike.


Kim je poslala Kanjea tamo da bi vodili odvojene živote i tiho sve sredili do razvoda. Dosta joj je — dodao je izvor.
 

Prošle godine, par se našao u centru pažnje svetske javnosti kad je Vest održao politički skup u okviru svoje političke kampanje za predsednika Amerike. Reper je izneo brojne detalje o svom porodičnom životu, između ostalog to da su Kim i on razmišljali o abortusu kad je njegova supruga nosila njihovo najstarije dete Nort, a potom je na Tviteru izneo niz bizarnih optužbi na račun Kim i njene majke Kris Džener. Starleta je potom izdala saopštenje u kojem se osvrnula na zdravstvene probleme svog supruga i pružila mu podršku.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Kao što mnogi od vas znaju, Kanje ima bipolarni poremećaj. Svako ko ima ili je imao takvu voljenu osobu u životu, zna koliko je to komplikovano i bolno da se shvati. On je sjajna, ali komplikovana osoba čije se reči ponekad ne podudaraju s njegovim namerama — napisala je, između ostalog.

 

Tih dana, paparaci su ih u Vajomingu zatekli tokom svađe u automobilu i zabeležili Kimine suze.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Par je u braku od 2014. godine i ima četvoro dece: Nort, Sejnta, Šikago i Psalma.

 

 

makonda-tracker