prijateljstvo nije potrajalo

NOVA DRAMA MEĐU JUTJUBERIMA: Nakon što je poznati bloger zaratio s prijateljicom, fanovi ga obasuli uvredama

0

Svega nekoliko meseci nakon što je bloger stao na stranu svoje prijateljice kada se ona posvađala s mlađim kolegom, on je odlučio da joj okrene leđa.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Džefri Star, bjuti bloger koji važi za jednog od najuticajnijih na svetu budući da ga samo na Jutjubu prati više od 16 miliona ljudi, rešio je da otprati s Instagrama Tati Vestbruk, jednu od svojih najboljih prijateljica!

 

Ona je pre nekoliko meseci već bila zvezda Jutjub rata, i to s mladim Džejmsom Čarlsom, kojem je zamerila što je reklamirao proizvod koji je konkurencija njenom, pa je svetska javnost napala Čarlsa, usled čega je on izgubio i fanove i uticaj. Džefri Star tada je stao na njenu stranu, da bi se nešto kasnije povukao istakavši da nije u potpunosti razumeo pomenutu situaciju i izvinio se Džejmsu Čarlsu što nije bio dobar prijatelj.

 

foto: Youtube Printscreen

Džefri Star još uvek nije otkrio zbog čega više ne prati Tati Vestbruk, a mnogi su primetili da, dok Tati uvek javno čestita Džefriju na njegovim poslovnim uspesima, on njoj nije uputio lepe reči povodom objavljivanja njene prve kolekcije make-up proizvoda.

 

Tužno je što Tati uvek podržava Džefrija Stara i hvali ga, a sad kad je njen trenutak da zasija, on je otprati i ne čestita joj — napisao je jedan obožavalac Vestbrukove.

 

Ima i onih koji idu tako daleko da žele Staru smrt i neprestano nižu uvrede na njegov račun.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeffree Star (@jeffreestar) on

 

S druge strane, ima i onih koji smatraju da je problem u Tati, jer je ovo već drugi put da je u Jutjub ratu.

 

Tati je zla i bezobrazna, ovo nije prvi put da ulazi u sukob s drugim influenserima — istakao je jedan tviteraš.

 

Upućeni veruju da je problem u tome što je Džefri pre mesec dana najavio kog datuma će se u prodaji naći njegove nove palete za šminkanje, a Tati ga je pretekla izdavši svoju paletu 25. oktobra. To bi, naravno, moglo da utiče na prodaju Džefrijevih proizvoda.


Naravno, nije malo onih koji smatraju da je u pitanju lažna drama, koju su Tati i Džefri smislili kako bi se pričalo o njima. Šta vi mislite?

 

 

makonda-tracker