"slomljen sam"

OSTAVIO GA ZBOG ŽENE? Nakon pet godina ljubavi, poznati Jutjuber u emotivnoj ispovesti objavio da je raskinuo s dečkom

0

Make-up guru i vloger Džefri Star otkrio je da je stavio tačku na svoju vezu s Nejtanom Švantom.

foto: Instagram
foto: Instagram

Jedna od tema koja je u toku dana privukla najviše pažnje na društvenoj mreži Tviter bez sumnje je raskid Džefrija Stara i njegovog dugogodišnjeg partnera Nejtana Švanta.

 

Prve spekulacije da se par rastao pojavile su se u decembru, a Star se dugo nije oglašavao tim povodom. Štaviše, pre nekoliko dana je prestao da koristi društvene mreže, a onda je sve iznenadio kada se vratio s vlogom pod nazivom „Raskinuli smo“.

 

Slomljen sam. Tako sam tužan — rekao je make-up umetnik.

 

On je objasnio da je osećao potrebu da podeli sa svojim pratiocima da je usledio kraj, ali i da će Nejtan i on ostati prijatelji jer će se zauvek voleti.

 

1 / 4 Foto: Instagram

 

Ovo je bio jedini muškarac koji je bio dovoljno samouveren da me voli javno, da me voli zbog mene, sa svim mojim manama, bez šminke u krevetu — bio je iskren.

 

Kasnije je na Tviteru dodao:

 

Najteži deo je to što se budim, a on ne leži više pored mene.

 

Pojedini portali javili su potom da je Nejtan viđen s nepoznatom ženom, što je pokrenulo glasine da je vloger ostavo Džefrija zbog pripadnice suprotnog pola. Star je to ubrzo demantovao.

 

Vau. Nejt je upravo tri metra od mene, u kuhinji, kako iko može da izmišlja ovakve laži dok su nam slomljena srca i u žalosti smo? Zaista sam zgađen… ali ne iznenđan — odgovorio je on.

 

 

makonda-tracker