iskreno

NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Ešli Grejem probala sopstveno mleko i otkrila šta misli o njegovom ukusu

0

Nakon što je više puta pokazala kako zaista izgleda žensko telo u drugom stanju i nakon porođaja, najpoznatija plus sajz manekenka na svetu ponovo ruši tabue

foto: Instagram
foto: Instagram

Najpoznatija plus sajz manekenka Ešli Grejem i njen suprug Džastin Ervin su u januaru ove godine dobili sina po imenu Ajzak. Manekenka je i tokom trudnoće bila iskrena i govorila je o majčinstvu, porodici, a i nakon porođaja je nastavila da deli sa publikom sve vezano za bebu, piše Yumama.


S obzirom na to da joj je Ajzak prvo dete, sve nedoumice i probleme rado je delila s pratiocima, a u emisiji Elen Dendžers otkrila je da je probala sopstveno mleko. Publiku i voditeljku je zaintrigirala ovom izjavom, a sve je zanimalo kakvog je ukusa majčino mleko.

 

 

Da, probala sam. Samo malo, i mogu vam reći da ima dobar ukus — izjavila je manekenka. Na pomen sina se raznežila i istakla je da je dečačić miran, kao i da uživa u svakom trenutku provedenim sa njim.

 

Mnogo puta sam zaspala dojeći sina — našalila se mama i dodala da bebica uživa u dojenju.


Mama Ešli često deli iskustva o majčinstvu i ističe koliko se oseća zadovoljno i ispunjeno u toj ulozi.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Preporuke SZO

 

Po preporukama Svetske zdravstvene organizacije, majčino mleko je najbolja i najkvalitetnija hrana za bebu. SZO ističe da bi majke u prvih šest meseci trebalo što više da doje svoje bebe, jer je veoma korisno za imunitet i razvoj deteta.

 

Ipak ,ovaj napitak nije namenjen samo bebama, već je postao veoma tražen i među odraslima koji žele da imaju izvajane mišiće. Naime, sportisti često kupuju majčino mleko od porodilja, a u nekim zapadnim zemljama je ova vrsta trgovine prerasla u biznis.

 

 

 

makonda-tracker