mame, niste same

STRIJE, CELULIT I USAMLJENOST: Manekenka u suzama zbog fotografije koja je obišla svet

2

Najpoželjniji plus sajz model na svetu Ešli Grejam uvek se trudi da inspiriše i ohrabri druge žene, ali ima dana kada nije lako nositi se sa sopstvenim nesigurnostima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Početkom sledeće godine, atraktivna Amerikanka postaće mama, a trudnoća joj je donela još nešto: promenu tela kakvu nije mogla ni da zamisli.

 

Lepa Ešli trenutno sa suprugom Džastinom Ervinom čeka njihovo prvo dete, a srećne vesti podelila je na njihovu devetu godišnjicu braka. Manekenka je ubrzo potom objavila još jednu obnažena fotografiju, koja predstavlja realnu sliku ženskog tela u trudnoći — a ona ne izgleda ni nalik onome što vidimo na naslovnim stranama. Na njoj se mogu videti strije i celulit, a žene širom sveta čestitale su Ešli na hrabrosti da je objavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

 

Isto, isto, ali malo drugačije — napisala je manekenka u opisu.


Ono što njene obožavateljke nisu znale koliko je borbe i tuge devojci poznatoj zbog atraktivnog izgleda doneo ovaj prizor. Ona je tokom gostovanja u jednoj emisiji ispričala da se osećala izuzetno nesigurno i, štaviše, u jednom trenutku je zaplakala.


Ipak, ona se setila da nije usamljena u svojoj borbi da prihvati promene.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Rekla sam sebi: Saberi se, Ešli, i mnoge druge žene prolaze kroz isto što i ti, zašto da ne porazgovaraš s njima? I zato sam to uradila — istakla je Grejamova.


Ona je dodala da se zbog novonastalog stanja osećala izlovano i usamljeno i da je shvatila da je trudnoća, pored svega ostalo, i ulazak u svet potpuno nove vrste samopouzdanja. 


Jedan od najboljih delova ove trudnoće jeste sticanje novih prijatelja i zbližavanje s drugim mamama — zaključila je Ešli.

 

 

makonda-tracker