anketa

OVAKVIM KOMENTARIMA SE NIJE NADALA: Keti Peri pokazala kako ZAPRAVO izgleda žensko telo posle porođaja

0

Pevačica koja je pre nekoliko dana na svet donela svoje prvo dete sve je iznenadila šaljivom fotografijom iz kupatila

foto: Profimedia
foto: Profimedia

MTV je sinoć održao svoju prvu virtuelnu dodelu VMA nagrada, a jedna od najvećih zvezda ove ceremonije prethodnih godina bila je Keti Peri (35). Čak i da ovogodišnja dodela nagrada nije bila u ovako neobičnoj organizaciji, pevačica bi bila sprečena da nas na crvenom tepihu iznenadi nekom zanimljivom odevnom kombinacijom jer je pre samo nekoliko dana na svet donela ćerkicu Dejzi Dav Blum.

 

Ipak, daleko od toga da je Keti smetnula s uma ovaj važan događaj u kalendaru pop kulture: ona se na dodelu VMA nagrada osvrnula na sebi svojstven i duhovit način i, uz to, pokazala ono o čemu se retko govori — kako zapravo izgleda žensko telo nakon što na svet donese novi život.


Dok njene koleginice i svetski poznate manekenke i glumice uglavnom vidimo kako nedugo nakon porođaja pokazuju ravne stomake, besprekorne figure i glamurozan izgled, Keti se u potpunosti ogolila. Ona je u svom kupatilu napravila selfi na kojem je vidimo s grudnjakom za dojenje, u dubokom donjem veštu za porodilje i s povećim stomačićem koji joj je ostao od trudnoće. Naravno, ona nema ni trunku šminke i frizura joj nije doterana kako smo navikli.

 

foto: Instagram

Perijeva je, kako to slavne lepotice obično rade na Instagramu, "tagovala" one koji su zaduženi za njen izgled: proizvođača grudnjaka za dojenje, brend koji pravi veš za porodilje, dok njenu frizuru i šminku potpisuje, kako je napisala, "umor". Ona je dodala i logotip MTV VMA nagrada i na simpatičan način se osvrnula na sinoćni događaj.


Kao i sve što slavni čine, ovo nije po svačijoj volji — jedan deo javnosti oduševljen je što Keti otvoreno pokazuje šta trudnoća i porođaj zapravo čine sa ženskim telom, drugi smatra da je ovu fotografiju mogla da sačuva za svoju arhivu.


Ovo sumira sve što je loše u vezi s društvenim mrežama i današnjim društvom. Zašto samo ne uživa sa svojom bebom? — zapitao se jedan čitalac Dejli mejla.


Sledeće čime će nas počastiti je njena "toaletska rutina" — prokomentarisao je drugi.

 

Inače, Keti je svoje prvo dete dobila s proslavljenim glumcem Orlandom Blumom (43), koji već ima sina Flina iz braka s manekenkom Mirandom Ker.

 

 

 

makonda-tracker