TRAGEDIJA ZA NJEGA

"PLAKAO SAM SADA VIŠE NEGO IKADA": Slavni glumac otkrio zbog čega je POTPUNO SLOMLJEN ― iako čeka rođenje bebe (FOTO)

0

Glumac je kroz suze ispričao da su mu poslednjih sedam dana bili možda i najteži u životu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Orlando Blum kroz suze je otkrio svojim fanovima kroz kakav težak period prolazi, uprkos tome što na svet samo što nije stigla ćerkica koju očekuje sa pevačicom Keti Peri.

 

Naime, Orlando je, dok se tetovirao, otkrio da je uginio njegov najbolji prijatelj, pas po imenu Moćni, za kojim je tragao nedelju dana i nudio 5000 dolara ko ga pronađe. On je svom dragom ljubimcu posvetio tetovažu na grudima.

 

 

"Moćni je sada na drugoj strani. Nakon sedam dana, tokom kojih sam ga tražio od izlaska do zalaska sunca, u sitne sate, danas, sedmog dana, pronašli smo njegovu ogrlicu. Ove nedelje sam plakao više nego ikada, ali to je bilo isceljujuće za mene. Svaki kamen sam prevrnuo, zavukao se u sve rupe, pretražio svako dvorište. Imao sam dva psa tragača, oni su odradili sve najbolje što su mogli.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Osećam se jako zahvalno, jer me moj mali Moćni naučio da je ljubav večna i pokazao pravo značenje odanosti. Siguran sam da me gledao odozgo dok sam zviždao u svakom dvorištu i znao da sam učinio sve. Bio je mnogo više od mog prijatelja. Žao mi je. Volim te", ispričao je Blum.

 

foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker