NAJVEĆE ZVEZDE OVO OBIČNO KRIJU

SUZE ĆE VAM POĆI ZBOG OVIH DETALJA: Najpoznatija trudnica na planeti pokazala PREDIVNU sobu koja čeka njenu bebu (VIDEO)

0

Lepa pevačica ovih dana će doneti na svet svoje prvo dete, koje čeka s poznatim glumcem, a soba za njihovu devojčicu spremno čeka...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Keti Peri i glumac Orlando Blum u narednim danima postaće roditelji! Ketino prvo, a Orlandovo drugo dete trebalo bi da stigne na svet svakog trenutka, a pad je ranije otkrio da će im se pridružiti devojčica.


Iako najveće svetske zvezde obično ne pokazuju sobe koje su spremili za svoje bebe, Keti nije odolela i rešila je da napravi presedan. Tako su njeni obožavaoci dobili priliku da na društvenim mrežama vide da su srećni budući roditelji odabrali ružičastu boju za zidove, kao zavese u boji lavande.


Pevačica je pokazala i stolicu na kojoj će sedeti kad bude ćerki čitala priče za laku noć, krevetac, pult za presvlačenje, odeću...

 


Orlando već ima sina Flina, kojeg je dobio u braku s manekenkom Mirandom Ker, a mediji su ranije javili da dečak jedva čeka rođenje mlađe sestre.

 

 

makonda-tracker