ne može da veruje!

GDE JE NESTALA KIM? Kardašijanova VAN SEBE OD BESA nakon što je Kanje otkrio svetu detalje o njihovoj privatnosti

0

Nakon što je reper u svom prvom govoru u okviru kampanje za predsednika Amerike izneo stvari koje je trebalo da ostanu između njih dvoje, starleta je veoma ljuta na supruga

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kim Kardašijan je najpoznatija rijaliti zvezda na planeti i više od 10 godina ima rijaliti program koji prati život njene porodice, ali daleko od toga da znamo sve o njoj. Naprotiv — do javnosti uglavnom stiže samo ono što njena "mamadžerka" Kris Džener i ona žele, pa je emotivan i šokantan govor koji je njen suprug Kanje Vest održao na svom prvom političkom skupu izazvao pravi skandal.

 

Vest, koji želi da postane predsednik Amerike, mogao bi, ako mu to nekim čudom pođe za rukom, da ostane pre svoje prve dame jer se već dugo spekuliše o njihovom razvodu, a ovaj skandal mogao bi biti kap koja je prelila čašu. Reper i dizajner pričao je o njihovoj privatnosti i, između ostalog, pred stotinama ljudi i kamerama rekao da su, dok je Kim nosila njihovu ćerku Nort, razmišljali o abortusu.


Vodio sam reperski način života. Sedeo sam u Parizu, u svojim kožnim pantalonama... Držao sam laptom i imao kreativne ideje. I ekran je postao crno-beo i Bog mi je rekao: "Ako s****š moju viziju, ja ću s*****i tvoju. Zato sam pozvao svoju suprugu i rekao: "Imaćemo ovu bebu". Rekao sam joj da ćemo zadržati to dete... Čak i ako se moja supruga razvede od mene nakon ovog govora, ona je donela na svet Nort kad ja to nisam želeo. Ona je stajala i štitila to dete — rekao je, između ostalog, Vest.

 

1 / 9 Foto: Kim Kardašijan Instagram


Od ovog događaja, Kim se još uvek nije pojavila u javnosti niti se, što je za nju vrlo neobično, oglašavala na društvenim mrežama. Kako prenosi People, ona nije oduševljena ovim govorom.


Kim je šokirana što je Kanje pričao o Nort na skupu — rekao je izvor blizak porodici. — Besna je što je podelio nešto tako privatno.


Drugi izvor naveo je da je njihov odnos "značajno narušen".


Par, pored najstarije ćerke Nort, ima još ćerku Šikago i sinove Sejnta i Psalma.

 

 

 

makonda-tracker