oudševila ih je

ANĐELININA REAKCIJA JE (NE)OČEKIVANA: Bred Pit upoznao decu s novom devojkom i prošlo je bolje nego što se nadao

1

Dok deo medija i dalje spekuliše ima li istine u glasinama da se glumac viđa s 26 godina mlađom koleginicom, jedan deo javlja da je njihova veza i više nego ozbiljna.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako javlja novi broj magazina Life & Style, mlada glumica koja se proslavila ulogom u čuvenoj seriji Arrested Develompent toliko je očarala Breda Pita (56) da je on odlučio da napravi važan korak: upoznao ju je sa svojom decom.

 

Navodno, Anđelina Džoli (44), majka njihove dece i bivša supruga glumca, pobesnela je kad je čula da je Bred upoznao njihove mališane s Alajom Šoket (30).

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Ona je ekstremno zaštitnički nastrojena prema njima i u njenim očima nijedna žena nikad neće biti dovoljno dobra da im bude maćeha — naročito ne tako brzo. Besna je — istakao je izvor blizak porodici.

 

On je dodao da se Šoketova dopala Bredovoj deci, posebno ćerkama Šajlo i Zahari.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Svi obožavaju Alaju, naročito Šajlo, koja stalno brblja o tome kako je ona kul i neobična. Obe imaju isti „suv“ smisao za humor. Zahari se dopada Alajin stil. Čak zajedno planiraju ženski izlazak u šoping po vintidž buticima — objasnio je izvor.

 

 

On je dodao da je Anđelina van sebe od besa i da je čak zapretila Bredu da neće dopustiti deci da s njim provedu ni njegov rođendan, 18. decembra, ni Božić ukoliko Alaja bude tu.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Niko od pomenutih zvezda i dalje se nije oglašavao u vezi s Bredovim novim emotivnim statusom, a list Star nedavno je objavio da je glumčeva veza s Šoketovom zaista ozbiljna.

 

Spojila ih je ljubav prema umetnosti i filozofiji — istakao je izvor blizak Pitu.

 

 

makonda-tracker