talentovana

NI MNOGO STARIJI OVO NE BI UMELI: Ona ima 14 godina, Anđelinu i Breda za roditelje i NEVEROVATAN DAR od kog već zarađuje (ANKETA)

0

Nedavno smo pisali kako Zahara Džoli-Pit preti da stilom zaseni svoju slavnu majku, a ubrzo potom ispostavilo se da nam se nije samo učinilo.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Anđelina Džoli u poslednjih nekoliko godina izgleda sjajno u svakoj prilici. Nakon što su je u jednom periodu njene karijere kritikovali zbog načina oblačenja — i to ne tako davno, slavna glumica očigledno je angažovala kvalitetniji tim stilista, pa svaki put kad kroči na crveni tepih svet ostane bez daha. Ipak, i dalje je to stil njenih stilista.

 

Kada je njena ćerka Zahara u pitanju, izgleda da je u pitanju urođeni dar! Četrnaestogodišnja devojčica, koja je pravila majci društvo na svakoj od premijera filma Grdana: Gospodarica zla širom sveta, očigledno uživa u glamuroznim odevnim kombinacijama, pažnji medija, crvenim tepisima i, razume se, modi!

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Ubrzo nakon što smo primetili da Zahara deluje kao da je rođena za svet mode ispostavilo se da je ona napravila krupan korak kako bi u njega i ušla. Naime, mediji javljaju da je Zahara kreirala svoju liniju nakita za kuću uglednog dizajnera Roberta Prokopa! Ona je pronašla i odlično mesto za reklamiranje svojih malih remek-dela — premijere maminog novog filma! Nosila ih je na svim premijerama, od Rima do Holivuda i svaki put je dobila salve aplauza za svoj stil.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Prokop je, inače, već sarađivao s ovom porodicom, a čak je dizajnirao Anđelininu burmu za venčanje s Bredom Pitom. Uz to 2012. godine je kreirao kolekciju nazvanu Stil Džolijeve.

 

 

 

makonda-tracker