često ih viđaju zajedno

NIJE TIPIČNA LEPOTICA, ALI NESTVARNO JE LEPA: Nove fotografije Breda Pita i njegove devojke se munjevito šire planetom i SIGURNO će vas oduševiti

3

Slavni glumac navodno je pronašao novu ljubav, a mnogi su iznenađeni njegovim izborom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Otkad se rastao od Anđeline Džoli, mediji su Breda Pita povezivali s mnogim slavnim lepoticama, a on je ostajao tajnovit kada je reč o njegovom ljubavnom životu.

 

Glumac i dalje ne govori o tome ko je osvojio njegovo srce, ali se u proteklom periodu navodno — bez skrivanja — viđao s Alajom Šoket! Najnovije fotografije pokazuju da su zajedno posetili jednu izložbu, ali već neko vreme ih fanovi sreću dok provode vreme zajedno.

 

 

Ova simpatična glumica ima trideset godina, što znači da je od Breda mlađa čak četvrt veka, a proslavila se ulogom u hit sitkomu Arrested development. Igrala je i u horor komediji The final girls, a pojavila se i u spotu Tall boy.

 

Uz to, na čuvenom Tribeka festivalu nagrađena je za ulogu u ostvarenju pod nazivom Duck Butter, za koje je napisala scenario!

 

Glumci se navodno često viđaju u poslednje vreme, a neki izvori tvrde i da su samo prijatelji. Njegovi obožavaoci oduševljeni su time što je Bred pao na šarm devojke koja izgleda kao obična devojka iz susedstva, potpuno je prirodna i ponosno nosi svoje brojne pegice.

 

Evo kako izgleda Bredova nova draga.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker