KRIO SE

NA VRHUNCU POPULARNOSTI OSEĆAO SE KAO U ZATVORU: Bred Pit otkriva u čemu je nalazio beg od stvarnosti! (FOTO)

0

Kako je veći deo života bio u ljubavnim vezama, Bred Pit je odlučio da se posveti sebi i stvarima koje pre nije mogao da radi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivudski glumac Bred Pit (56) u jednom intervjuu je priznao da mu je nakon svih velikih uspeha u devedesetim godinama bilo previše neprijatno.

 

"Veći deo vremena proveo sam krijući se i konzumirajući marihuanu. Bilo mi je previše neprijatno zbog sve te pažnje - rekao je glumac koji je u to vreme glumio u filmovima poput ‘Intervju s vampirom’ iz 1994., ‘Sedam’ iz 1995. i ‘Borilački klub’ iz 1999. Međutim, kasnije je prestao s tom praksom jer je shvatio da je došao do trenutka kada se oseća kao da je u zatvoru."

 

foto: Profimedia

"Sada izlazim i živim, a ljudi su uglavnom prilično kul."- dodao je. Prestao je da se krije kada je shvatio da može da pomogne drugima da se osećaju dobro kroz njegove filmove.

 

Kako je veći deo života bio u ljubavnim vezama, Bred Pit je odlučio da se posveti sebi i stvarima koje pre nije mogao da radi. Nakon razvoda od glumice Anđeline Džoli (45) je smršao, počeo je da jede zdravije i ne pije više alkohol.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker