nije mu bilo lako

20 GODINA NIJE PUSTIO NI SUZU — A ONDA JE USLEDILA BORBA ZA STARATELJSTVO: Bred Pit nikad nije bio ovako otvoren

0

Jedan od najpoznatijih glumaca na planeti dao je pre nekoliko dana intervju koji je privukao mnogo pažnje.

foto: Profimedia, shutterstock
foto: Profimedia, shutterstock

Bred Pit (55) je u razgovoru za magazin Interview govorio otvoreno o tome kako njegov život izgleda kada se kamere isključe i razotkrio strane sebe koje je dugo čuvao daleko od očiju javnosti.

 

Kako je glumac istakao, nakon što se rastao od glumice Anđeline Džoli i pošto je usledila mučna i višegodišnja borba za starateljstvo nad njihovom decom, činio je nešto čega u njegovom životu nije bilo čitave dve decenije — plakao je.

 

Ja sam prilično poznat po tome što ne plačem — istakao je Pit. — Nisam plakao oko 20 godina.

 

On je dodao da ga je danas mnogo lakše dirnuti.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Dirnu me moja deca, dirnu me prijatelji, dirnu me vesti. Samo me dirne. Ne znam gde će me ovo odvesti, ali je dobar znak — rekao je glumac.

 

Kako pišu američki mediji, dok je besneo prvi talas rata između Anđeline Džoli i Breda Pita, nakon što je tek objavljeno da se razvode, glumac je izgubio kontakt s njihovom decom Medoksom, Paksom, zaharom, Šajlo, Noksom i Vivijen.

 

Ipak, danas je sve u redu. Nakon tri godine borbe, Anđelina i Bred dogovorili su se da izbegnu obračun na sudu i da podele starateljstvo.

 

Bred i Anđelina će imati zajedničko fizičko i legalno starateljstvo nad decom — izjavio je pre nekoliko meseci izvor blizak paru i dodao da su deca odmah počela da ostaju preko noći i kod oca.

 

 

makonda-tracker