nije prećutala

ČEKA SE DA MAJLI UZVRATI UDARAC: Prepela Rakel iz "Seranovih" ima šta da kaže na račun bivše jetrve!

0

Elsa Pataki, španska glumica koja je udata za Krisa Hemsvorta, izgleda nije bila oduševljena činjenicom da je njen dever toliko godina života posvetio Majli Sajrus.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je otkriveno da je majci glumaca Krisa i Lijama Hemsvorta laknulo što su se zgodni Lijam i Majli Sajrus zauvek rastali, stiže nam vest da je još jedna žena u ovoj porodici jedva čekala da vidi leđa pevačici. U pitanju je glumica Elsa Pataki, koja je našoj publici najpoznatija po ulozi Rakel u seriji Seranovi.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Lepa glumica i manekenka ovih dana je boravila u rodnom Madridu, gde je promovisala novu liniju donjeg veša koji reklamira, a tokom razgovora s novinarima dala je izjavu koja je odmah odjeknula u svetskim medijima.

 

Moj dever, pa... Nakon veze u koju je uložio deset godina, malo je snužden, ali odlično se nosi. On je snažan momak i zaslužuje najbolje, a ja mislim da zaslužuje mnogo bolje — izjavila je plavokosa lepotica.

 

foto: Profimedia

Elsin suprug Kris Hemsvort (popularni Tor) veoma je blizak sa svojim bratom, pa se Lijam po povratku u rodnu Australiju nakon razvoda doselio baš u bratovljev komšiluk.

 

Uvek ćete pronaći podršku u svojoj porodici, a on je kao sijamski blizanac sa svojim bratom, koji je tu da mu da svu potrebnu snagu — zaključila je Patakijeva.

 

 

makonda-tracker