ponovo srećan

ŽENA GA JE PREVARILA SA DEVOJKOM I NAPUSTILA, A ON JOJ SADA PRONAŠAO ZAMENU: Glumac snimljen u zagrljaju svoje PRELEPE koleginice, prijatelji tvrde da su ZALJUBLJENIJI nego IKAD!

0

Nakon burnog i iznenadnog razvoda svako je krenuo svojim putem.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Lijam Hemsvort konačno je ponovo srećan! Nakon što ga je bivša supruga Majli Sajrus prevarila sa devojkom, par je stavio tačku na brak, a glumac je utehu nakon teškog perioda pronašao u prijateljici i koleginici Medison Braun.

foto: Profimedia

Par je snimljen tokom šetnje ulicama Njujorka, vožnje metroom, ali i prilikom kratkog predaha uz ručak i vino u jednom restoranu na Menhetnu.

1 / 5 Foto: Profimedia

Iako je teško podneo razvod, čini se da je australijski glumac rešio da nastavi dalje sa svojim emotivnim životom, a prema rečima prijatelja, par je zaljubljeniji nego ikad.

foto: Profimedia

- Njih dvoje zajedno odlično funkcionišu. Bili su prijatelji, ali sad je njihov odnos u drugoj fazi - rekao je izvor za strane medije.

 

 

Podsećamo, brak između Lijama i Majli okončan je nedavno, nakon što je ona otpočela romansu sa devojkom, modelom Kejtlin Karter. Ipak, njihova veza nije potrajala, pa je pevačica devojku ubrzo zamenila novim dečkom, australijskim muzičarem Kodijem Simpsonom, sa kojim odnedavno uživa u ljubavi. 

 

 

makonda-tracker