zaljubljen do ušiju

MILIONI SU SE NAJEŽILI KAD SU JE ČULI: Novi dečko Majli Sajrus već joj je posvetio pesmu, a ona ga ubedila da je pusti CELOM SVETU

0

Kao što smo već pisali, nakon deset godina čekanja da dobije priliku, mladi pevač uspeo je da osvoji srce nedavno razvedene koleginice.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Erik Klepton pevao je Lejli, Andre 3000 Eriki Badu, a Kodi Simpson (22) peva svojoj Majli Sajrus (26)!

 

Australijski pevač, koji se proteklih sedmica viđa s popularnom pevačicom, objavio je pesmu pod nazivom Golden Thing i priznao da je posvećena upravo Majli. Niko nije iznenađen, budući da su oni dugo bili prijatelji, a Simpson nikad nije krio da je smatra savršenom ženom.

 

 

Šokiran sam, ona ima nešto zlatno, to smo zlatna stvar i ja, peva Kodi uz gitaru i dalje nam otkriva da joj nežno peva u suton.

 

Simpson je, inače, već najavio da će objaviti novu pesmu i da ga njegova devojka tera da to uradi.

 

1 / 7 Foto: Instagram

 

Napisao sam joj pesmu ove nedelje, a ona me ubeđuje da je objavim — izjavio je pevač za Hollywood Life. — Rekla je: Ako ne objaviš ovo, ja ću umesto tebe.

 

On je dodao i da je pesma nastala dok je pevačica bila u bolnici zbog upale krajnika. Par se tih dana jedva razdvajao, a i sama Majli podelila je na Instagramu crno-beli snimak na kojem joj Simpson peva i napisala:

 

Iznenada se osećam mnogo bolje.

 

 

makonda-tracker