preživeli su svašta

JEDVA SU USPELI DA IZVUKU ŽIVU GLAVU: Najdramatičnije situacije u kojima su se slavne ličnosti našle LICEM U LICE SA SMRĆU!

0

Od saobraćajnih nesreća, nezgoda na snimanju filmova, pa sve do napada ajkule, poznati su se nalazili u više nego kritičnim situacijama...

foto: Profimedia

Leonardo Dikaprio

 

Leo je ni manje ni više nego preživio napad - ajkule. Taj incident se dogodio 2006. godine tokom podvodne ekspedicije u Kejp Taunu. Glumac je hranio veliku belu ajkulu u kavezu kada ga je veliki talas prevrnuo kavez i dozvolio ajkuli da polovinom tela uleti u njega. Leo se panično spustio na dno kaveza dok ga je velika bela ajkula pokušavala ugristi.

 

Silvester Stalone

 

U filmu "Rocky 4", Balboa pobeđuje Ivana Draga, ali u stvarnom životu su stvari bile malo drugačije. Naime, Silvester je hteo da scene borbe izgledaju što realističnije pa je terao Dolfa Lundgrena da ga udara što jače. No, jedan je udarac bio koban. Lundgren ga je svom snagom udario u prsa i zamalo ubio. Staloneovo srce je udarilo o grudni koš i počelo da otiče. Sva sreća pa je tim lekara brzo reagovao, a Stalone je proveo nekoliko nedelja na intenzivnoj nezi.

 

Dru Barimor

 

Dru Barimor je otkrila da je 2017. skoro umrla na snimanju serije 'Santa Clarita Diet'. Tokom scene u kojoj je morala da skoči kolegi na leđa, okliznula se i snažno udarila glavom o beton. Hitna je odmah dojurila na set i odvezla je u bolnicu. U bolnici su je zadržali na posmatranju čak 48 sati, a poznata je glumica to iskustvo opisala kao 'je*eno zastrašujuće'.

 

Trejsi Morgan

 

2014. godine vozač kamiona je udario u kombi u kojem je bio poznati glumac, Trejsi Morgan. Trejsi je zadobio teške povrede, a jedan od pisaca scenarija za komedije, Džejms MekNer, je poginuo. Morgan je pritom zadobio traumu mozga, slomljenu nogu i rebra. Proveo je više od mesec dana u bolnici.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker