preživeli su svašta

JEDVA SU USPELI DA IZVUKU ŽIVU GLAVU: Najdramatičnije situacije u kojima su se slavne ličnosti našle LICEM U LICE SA SMRĆU!

0

Od saobraćajnih nesreća, nezgoda na snimanju filmova, pa sve do napada ajkule, poznati su se nalazili u više nego kritičnim situacijama...

foto: Profimedia

 

Džoni Dep

 

Džoni Dep je otkrio kako je zamalo izgubio život na snimanju filma 'Usamljeni osvetnik'. U jednoj sceni je skliznuo sa sedla i nastavio da jaše ispod kopita konja u punom galopu. Ova potencijalno smrtonosna situacija ga je ipak poštedela te se Džoni uspešno izvukao sa lakšim povredama.

 

Ajla Fišer

 

Još jedna nezgoda na setu zadesila je i simpatičnu crvenokosu glumicu Ajlu Fišer. Ajla se iskreno uplašila za svoj život tokom jedne scene u filmu 'Majstori iluzije'. Uspaničila se kad su se lanci međusobno zapetljali za vreme njenog podvodnog trika. Scena je zahtevala od glumice da očajnički lupa po staklenim zidovima kako bi scena izgledala realistično. No, ona je zapravo lupala jer nije mogla da diše. Na svu sreću, posle nekog vremena je uspela da se oslobodi i izroni iz vode. Pa onda neka još neko kaže da je posao glumaca lak!

 

Rajan Rejnolds

 

Kao tinejdžer, Rajan je s grupom prijatelja učio za dozvolu za letenje padobranom. Nakon par uspešnih skokova, jedan je bio umalo koban. Naime, padobran nije hteo da se otvori pa je počeo da hrli tlu. Svoje gotovo smrtno iskustvo je podelio u emisiji Džimija Felona u kojem je otkrio da ga je oklevao da povuče rezervni padobran iz straha da se ni on neće otvoriti. Na svu sreću, on mu je ipak spasio život.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker